1997 X-Men galası hayranların nostaljik hissetmesine neden oldu. Disney Plus'ta daha fazla bölümün ne zaman görüneceğini buradan öğrenin

şermin

Member
Merakla beklenen “X-Men '97” dizisi sonunda Disney Plus'ta yayınlanıyor. Dizi, 1992'den 1997'ye kadar yayınlanan orijinal X-Men: The Animated Series'in doğrudan devamı niteliğindedir. İlk iki bölümde Cyclops ve Jean Gray gibi klasik karakterler yeniden canlandırıldığından hayranlar nostaljiye kapıldı. Şu ana kadar yayınlanabilecek yalnızca iki bölüm var. Geri kalan bölümler burada yayınlanacaktır:


1997 X-Men prömiyeri hayranlarını 90'ların orijinal animasyonuna hayran bıraktı
Tüm X-Men '97 bölümlerinin yayın tarihi ve saati


X-Men '97'nin şu ana kadar 10 bölümlük bir sezonu var ve haftalık olarak her Çarşamba saat 12:00 PT/14:00 CT/15:00 ET'de Disney Plus'ta yayınlanıyor.

Hindustan Times – Son dakika haberleri için en hızlı kaynağınız! Şimdi Oku.
Bölüm 1 (Benim için X-Men'im)20 Mart
Bölüm 2 (Mutantların kurtuluşu başlıyor)20 Mart
3.Bölüm (Ateş ete dönüştü)27 Mart
4.Bölüm (Motendo / Lifedeath Bölüm 1)3 Nisan
5.Bölüm (Bunu hatırlamak)10 Nisan
6.Bölüm (hayatın ölümü 2.bölüm)17 Nisan
7.Bölüm (Parlayan gözler)24 Nisan
8.Bölüm (Hoşgörü Yok Olmadır Bölüm 1)1 Mayıs
9.Bölüm (Hoşgörü Yok Olmadır Bölüm 2)8 Mayıs
10.Bölüm (Hoşgörü Yok Olmaktır 3. Bölüm)15 Mayıs
X-Men '97'nin konusu nedir?


X-Men '97, Marvel hayranları için, özellikle de orijinal seriyle büyüyen 90'lı yıllar çocukları için büyük bir keyif. Dizinin resmi özeti şöyle: “Bir grup mutant, kendilerinden nefret eden ve korkan bir dünyayı korumak için uğursuz yeteneklerini kullanıyor; Daha önce hiç olmadığı kadar zorlanacaklar ve tehlikeli, beklenmedik yeni bir gelecekle yüzleşmek zorunda kalacaklar.”

İlk iki bölüm yayınlandığında hayranlar diziye övgü dolu eleştirilerde bulundu


Dizi Disney Plus'ta yayınlandıktan sonra hayranlar övgü dolu yorumlar yapmak için sosyal medyaya akın etti. Biri, eski Twitter hesabı olan X'te şunları yazdı: “X-Men 97 şimdiden bir patlama yarattı. Her karakterin en az bir inanılmaz anı vardır, ancak en büyük çıkarım, şimdiye kadar hiçbir uyarlamanın yapmadığı tek şeyi yapmış olmasıdır: Cyclops'u harika hale getirmiştir. (Dayanılmaz, evet. Ama harika.)”

Bir diğeri şunları söyledi: “Bu dizi mükemmel, keşke Marvel bunun gibi daha fazla şey yapsaydı. “Magneto o sahnede beni gerçekten şaşırttı, hayatlara son verdiğini düşünmüştüm.” Bir başkası şöyle yazdı: “Tamam #XMen97 MÜKEMMEL. Animasyon çok orijinal 90'lara benziyor ama geliştirildi. Diyalog hâlâ sevimsiz ama bir o kadar da klasik. Storm her konuştuğunda ben.”


Haberler / Eğlence / televizyon / 1997 X-Men galası hayranların nostaljik hissetmesine neden oldu. Disney Plus'ta daha fazla bölümün ne zaman görüneceğini buradan öğrenin