2023 Babalar Günü: Aniruddh Dave, oğlu hastayken Mumbai’den iş için ayrılmak zorunda kaldığı günü hatırlıyor

şermin

Member
Aktör Aniruddh Dave ve aktör eşi Shubhi Ahuja, Şubat 2021’de ilk çocukları Anishq’i doğurdu. Oyuncu, iki buçuk yıl sonra baba olduğundan beri “mutlak bir geçiş” olduğunu söylüyor.


Babalar Günü’nde Aniruddh Dave

“Kuşkusuz hayatta neşe veren bir şey, o bizim küçük neşe yumağımız. Ebeveynliği bir kez benimsediğinizde, taşıdığınız tüm sorumluluklarla birlikte yaşam konusunda iyimser olursunuz” diyen Dave, “Küçük bir çocuğun geleceğinin ve yaşamının size ait olduğunu fark ettiğinizde, mutluluk ve hayallerde yepyeni bir boyut var” diyor. Olgun Ban Jaata Hai Jab, baba Ban Jaata Hai ile tanışın.”

Oyuncu, hayattaki küçük şeylerden zevk almanın yanı sıra, kişisel ve profesyonel taahhütleri dengelemenin belirli fedakarlıklar yapmayı gerektirdiğini de hissediyor. 36 yaşındaki böyle bir olayı hatırlatarak, “Anishq’in hasta olduğu günü unutamıyorum ve acilen fotoğraf çekimi yapmam gerekiyordu. Sabah şehirden ayrıldım ve akşam onunla birlikte olmak için geri döndüm. Kelimenin tam anlamıyla ileri geri gittim. Bazen, ne pahasına olursa olsun iş için bu tür ayarlamalar yapmanız gereken durumlar vardır.”

TV programlarından tanınan Dave, çocukların ne kadar hızlı büyüdüklerinden bahsediyor. Patiala hatunlarVe Shakti: Astitva Ke Ehsaas Ki, oğluna küçük hareketleri öğretmeye ve onlara nasıl tepki verdiğini görmeye çalıştığını söylüyor.

“Geçenlerde Anneler Günü’nde Anishq’a bir parça kağıt ve üzerine bir şeyler çizmesi için boya verdim. Anneme bir çiçekle vermesini istedim. O iki yaşından biraz büyük, böyle şeyleri anlamak için çok genç ama biz hala deniyoruz. Şu anda bana baba demesi ve bana uçan bir öpücük vermesi beni çok mutlu ediyor. Ve bir şey yemeden önce bana bir ısırık veriyor. Tüm bunları yaşarken gerçekten çılgınca bir duyguya kapılıyorum” diyor, Babalar Günü’nü özel kılmak için bir çeşit sürpriz bekleyen aktör.

Çocuğuna aşılamayı umduğu nitelik sorulduğunda oyuncu, “Ne zaman bir aile üyesi veya arkadaş evimize gelse Anishq ayaklarına dokunuyor. İçine koyduğum sanskaarlar bunlar. Yaşlıların ayaklarına dokunur ve jai ve namaskaar yapar.”