Abhinav Shuckla Asim Riaz'dan rahatlamasını ister; Onu ona götürün: 'setini it ve kırma sahipliğini kır'

şermin

Member
Televizyon kişilikleri Abhinav Shuckla ve Asim Riaz arasındaki drama bitmiş bir şey gibi görünüyor. Asim, Abhinav'ı sosyal medyada “sempati” aramakla suçlamasından sadece bir gün sonra Abhinav keskin bir cevapla geri dönmüş gibi görünüyor. (Ayrıca okuyun: Rubina Dilaik, Asim Riaz hayranlarıyla tanışır kocası Abhnenabhnen Abhinav Shukla'nın ölüm tehdidi hakkında: 'Sessizliğim zayıflığım değil')

Abhinav Shuckla, Instagram hikayelerinde Asim Riaz'ı geri verdi ve bunu söyledi.
Abhinav Shuckla Asim Riaz'da buluşuyor

Instagram hikayelerini Pazartesi günü kaydeden aktör, doğrudan Asim'e yönelik görünen ve “agresif” davranışını ve gerçeklik şovu davranışını gösteren uzun bir not yayınladı.

“Yo, neler oluyor, yo! Beni iyi tanıyor, yo !!! … ama sadece noktalama hatası yaptı! 'Veya' nahi 've'. 'Ben büyük ve sessizim.' Bu nedenle, hiçbir gerçeklik şovu beni sürekli, agresif ve küfürlü bir yüksek sesle yapmaya zorlayamaz!

Abhinav Shuclas Instagram hikayelerinden bir ekran mezarı.

Abhinav Shuclas Instagram hikayelerinden bir ekran mezarı.
Lawrence Bishnois Çetesi'nin iddia edilen tehdidi

Bilmeyenler için Abhinav Pazar günü Lawrence Bishnoi çetesinin bir parçası olduğunu iddia eden bir sosyal medya kullanıcısından cinayet tehdidi aldığını bildirdi. Tehdit, karısı, aktris Rubina Dilaik ve rapçi Asim Riaz arasında gösterinin savaş alanında sözlü bir anlaşmazlık izledi.

Abhinav'ın X (eski adıyla Twitter) hesabında paylaştığı ekran görüntülerine ve Haberlara göre, tehdit mesajı Ankush Gupta adı altındaki bir profilden gönderildi. Haber, Shucla'yı hasar konusunda uyardı ve Salman Khan'ın ikametgahına yönelik saldırıya korkunç bir atıfta bulundu.

“Lawrence Bishnoi'nin çetesinden geliyorum. Adresinizi biliyorum. Karşılaşmalıyım? Tıpkı vurulduğum Salman Khan gibi, evinize gelip AK-47 ile vuracağım”. “Buna son uyarınızda bakın. Asim hakkında bir şeyler söyleyin ve adınız listede. Lawrence Bishnoi Asim ile,” diye devam etti.

Abhinav'ın tehditle borsaya gitmesinden saatler sonra Asim, “sempati için balıkçılık” kurması istendiği Instagram hikayelerine gitti ve internetin sahte yorum ve kimliklerle dolu olduğunu iddia etti. “Ve sahte kimlik kartlarından gelen sahte yorumlardan sempati duyduktan sonra balık tutmayı bırakın. Bu İnternet Jedes.