Adnan Khan: Bu yıl bayram benim için çok özel

şermin

Member
Oyuncu Adnan Khan’a göre manevi eğilimi, yoğun hayatında pozitif kalmasına ve gençleşmesine yardımcı oluyor.

adnan han

bu Ishq SubhanAllah Oyuncu Ramazan ayı boyunca oruç tuttu. “Bu mübarek ayda oruç tutmak, Yüce Allah’a bağlanmanın en iyi yoludur. Ben de oruç tutardım ama bazen ateş nedeniyle birkaçını atlamak zorunda kalıyordum, bu kesinlikle beni bilincime karşı sorumlu hissettiriyordu. Sonra bu sporcuların, özellikle de futbolcuların oruca ayak uydurduklarını ve rutinlerini de sürdürdüklerini gördüm. Bu yıl, ister bir çekimde, ister bir görevde, Roza’mla devam etmek istememe neden olan şey buydu. Ve güven bana, kendimi çok daha iyi ve huzurlu hissediyorum” diyor.

Oruç ayından öğrendiklerini paylaşan Khan, “Ayın dördüncü haftasındayız. Bu yıl bayram benim için çok özel çünkü sürekli oruç tutuyorum. Vücudumun gevşemesine izin verdim ve tamamen detoksifiye olmama izin verdim. Egomun yoluma çıkmasına izin verdiğim bir aşamadaydım. Ve o zamandan beri bunun üzerinde çalışıyorum. Şimdi bu dengeyi sağladığımı hissediyorum.”

Khan, bayramı işten izin alarak kutlamayı planlıyor. “Bizim için en popüler festival. Amcam bu durum için bir kurta seti tasarladı. Namazı camide kılacağım. Babam bizi bayram yemeğine davet ederdi, onun mirasını devam ettirmek için ben de aynısını yaptım. Bu yüzden akşamları annemle en sevdiğim restorana giderim.”

iş cephesinde, Arkadaşlar: Şartlar geçerlidir Ve büküm wala aşk Oyuncu her gün televizyonuyla meşguldü. “Benim şovum katha ankahee bir oyuncu olarak beni meşgul ediyor. Ondan sonra aldığım mola Ischq… doğru içeriği seçebilmem için gerçekten gerekliydi. Birkaç film senaryosu da yazdım. Sonra bir kısa film bitirdim. Tanıtmak aynı zamanda oyunculuk, yönetmenlik ve yapımcılık da yaptığım bir film. Post prodüksiyon aşamasında, umarım bu yıl için planlanmıştır.”