Aly Goni düğünde yaşlı bir kadına şaka yapar ve ondan dinini tahmin etmesini ister. Daha sonra ne olduğunu izleyin

şermin

Member
30 Kasım 2024 15:17 IST

Aly Goni, Jammu ve Keşmir'deki Bhaderwah'tan geliyor. İlk çıkışını MTV flört realite şovu Splitsvilla 5 ile yaptı.

Aktör Aly Goni geçtiğimiz günlerde bir düğünde yaşlı bir kadına şaka yaptı. Etkinliğe kız arkadaşı oyuncu Jasmin Bhasin de eşlik etti. Şakanın Habersu bir kişi tarafından Instagram'da paylaşıldı. (Ayrıca Okuyun | TV çifti Jasmine Bhasin ve Aly Goni, düğünleri için 'program' belirlemekte acele etmiyorlar)

Aly Goni bir etkinlikte yaşlı biriyle şakalaştı.
Aly bir kadına şaka yapıyor

Klip, Aly'nin önündeki bir kadına “Chalo teyze batao ana kaunse caste ka hoon (Söyle bana teyze, hangi kasttan olduğumu söyle)?” demesiyle başladı. Yanında oturan Jasmin Bhasin ise şunu ekledi: “Kya lagraha hai dekh k (Onunla ilgilendikten sonra ne düşünüyorsun)?”

Bir sonraki Haberda Aly'nin bıyığını kıvırıp şöyle dediği görülüyor: “Teyze ne pehchaan liya mujhe. Ana teyze kause jaat ka hoon? Ben Rajput'um, değil mi? Beni bir çırpıda tanıdın.

Aly kadını şokta bırakıyor

Biraz sonra şaşıran kadına adını ve dinini açıkladı. Daha sonra Aly, Jasmin ve kadın güldü. Aly daha sonra şöyle dedi: “Nahi main lagta nahi hoon. Ana sabko poonchta hoon. Sabko lagta hai Punjabi lagunga, Rajput lagunga (Öyle görünmüyorum. Herkese soruyorum. Herkes benim ya Pencaplı ya da Rajput olduğumu düşünüyor).”

İnternet Aly'nin şakasına tepki gösteriyor

Video, “Aly, düğün töreninde teyzesine şaka yaptı. Aly Goni. Jasmin Bhasin.” Bir hayran şunları söyledi: “Şaşırdı; ağzı açık kaldı.” Bir yorum şöyle dedi: “Teyze bunu beklemiyordu.” “Jasmine kelimenin tam anlamıyla Ali'ye deli oluyor; sesi bile Aly'ye olan sevgisini yansıtıyor. Sadece düğününü bekliyorum” diye yazdı bir kişi.

Aly Hakkında

Aly ilk çıkışını MTV'nin flört realite şovu Splitsvilla 5'te yaptı. Yeh Hai Mohabbatein'de Romesh Bhalla'yı canlandırdıktan sonra üne kavuştu. Ayrıca dublör tabanlı realite şovu Khatron Ke Khiladi 9'a ve dans şovu Nach Baliye 9'a katıldı. Ayrıca Bigg Boss 14'te de görüldü.

Yakın zamanda Laughter Chefs – Unlimited Entertainment adlı yemek programında yer aldı. Birkaç yıldır Jasmin'le birlikte.

Her büyük vuruşu yakalayın…

Daha fazlasını gör