Amitabh Bachchan, nemlendiriciyi değil 'Karu Tel' kullandığını açıklıyor

şermin

Member
Kaun Banega Crorepati'nin (KBC) 16 aktörü ve moderatörü Amitabh Bachchan, cilt bakımını ve oyun şovundaki stilini sorduğunda genç bir adaya cevap verdi. Sony Entertainment Television Salı günü Instagram'a gitti ve Amitabh Bachchan ve The Girl arasındaki sohbetin kısa bir klibi yayınladı. (Ayrıca okuyun | Samay Raina, Amitabh Bachchan'ın önünde KBC 16'da Rekha'ya şaka yaptı mı?

Amitabh Bachchan, KBC 16 adayıyla eğlendirdi.
Amitabh, KBC adayı ile moda hakkında konuşuyor

Video, modaya uygun kıyafetler, aksesuarlar, yapım ve cilt bakımını sevdiği aday ile başladı. Sonra, Amitabh'ın moda hissini sevdiğini söyledi, bunun üzerine aktör bir yüz yaptı. “Macenta ve leylak gibi parlak renklerin” Amitabh'da iyi görüneceğini de sözlerine ekledi. KBC sunucusu modaya nasıl ilgilendiğini sorduğunda, okuldaki arkadaşlarla tartışmadan geldiğini söyledi. Amitabh yanıtladı: “Yaha tak baat aagayi hai (mesele burada başardı).”

Aktör daha sonra bir ünlünün kıyafetleri hakkındaki haberlerin bir yere seyahat ederlerse genellikle ayrıntılı olarak belirtildiğini söyledi. Devam etti. En son giydik “mi?

Amitabh cilt bakımını açar

Bir sonraki aday Amitabh iyi bir cilde sahip olduğunu söyledi. Bir cilt bakım rutini takip edip etmediğini sordu. “Nahi hum yeh sab nousi kartı (hayır, bunu yapmıyorum).” Bir kez daha nemlendirici kullanıp kullanmadığını sordu ve Amitabh'a cevap verdi: “Humko uska heceleme nahi aata toh lagayenge kaha se (yazımını bilmiyorum, nasıl kullanacağım)?”

Bir nemlendirici uygulaması gerektiğini önerdiğinde Amitabh cevapladı: “Hum Bohut Purane Zamane Ke Log Hai. Humko Yeh Sab Cheezo Ke Baare Mein Maloom Nahi Hai. Bachchpan Se Hum Aapko Bataye Hum Kya Kart Aaye Köpekbalığı? Karu tel lagate aaye hai aur kuch nahi (daha eski bir nesilden geliyorum. Tüm bunlar hakkında hiçbir şey bilmiyorum. Size çocukluğumdan beri ne yaptığımı söylemeliyim? Hardal yağı uyguladım). Sonra güldü.

Video, Amitabh'ın adaya soruyu sormasıyla sona erdi. £1 crore. Altyazı şuydu: “Se Sawaal Puchte Puchte Aa Gayi Hain Yeh KBC Junior 1 Crore Tak! Aage Kya Hoga (sorular sorarken, bu KBC Junior ulaştı £1 crore. Sırada ne olacak)? “Gösteri Sony Entertainment televizyonunda saat 9'da yayınlanacak.