Aniruddhachhachhachhachhachhachhachhachhachhahahahahahaha lahaiha old old old old old old artha old old arthaolia old old old artha old art old art ol

şermin

Member
ANIRUDDHACHACHHACHHACHHACHHACHHACHHACH, çevrimiçi bir Pookie Baba olarak da bilinen, komedyen Samay Rainas şovu Hindistan'ın Gotent'ındaki komedisi nedeniyle YouTuber Ranveer Allahbadia'yı yaptı. Derin hayal kırıklığını dile getirdi ve Ranve'nin ifadelerini tekrarlamaktan bile utandığını söyledi. Çok okuma: Komedyen Varun Grover tarafından Ranveer Allahbadia tarafından acımasız ama komik yayından kaldırma sizi kükreyen tepkilere davet ediyor. Saygınlık

Samay tarafından yaratılan ve denetlenen bir gösteri olan Hindistan'ın Latent'i, son bölümde konuk Ranveer'ın bir açıklamasına dayanarak Flak aldı.
Aniruddhachhachhachhachhachhachhachhaharaj görüşlerini paylaşıyor

Tartışma hakkında konuşan Anniruddhacharya'nın bir Habersu sosyal medyada yaratıldı. Videoda şöyle diyor: “Ranveer Allahbadia naam ka ek chhora hai. Usne apni maa ke liye galat shabd ka prayog kar liya. Usmein Kisi Putra Ka Kya Hastshep Ho Sakta Hai'den Keh Raha Hai, Maa Baap Ka Joh Şahsen Kaararya Hai? Lekin Wohe Keh Raha Hai Ke Main Bhi Ismein Sammeelit Hona Chahunga. (Annesi hakkında sahte şeyler söyledi. Bir koca ve bir eş, bir anne ve babanın kişisel çalışmasına (samimiyet) katılmak istediğini söyledi. Bana bir oğlunun nasıl girebileceğini söylüyorlar).

“Sochiye Aaj Ki Peedhi Yahan Jaa Rahi Hai. Ana Keh Nahi Sakta Uske, Naalayak Ke Shabdon Ko (Bugünün neslinin nereye götürdüğünü düşün. Sözlerini tekrarlayamıyorum) ”diye ekledi.

Heyecan hakkında

Samay tarafından yaratılan ve denetlenen bir gösteri olan Hindistan'ın Latent'i, son bölümde konuk Ranveer'ın bir açıklamasına dayanarak Flak aldı. Aberryeps olarak da bilinen Ranveer, uygunsuz bir yorum sordu: “Ebeveynlerini izlemeyi mi tercih edersiniz … ya da sonsuza dek durup duruyor musunuz?” Soru, Ranveer, Samay, komedyen Apoorva Mukhija ve şovun organizatörlerine karşı resmi bir şikayete yol açan yaygın bir öfkeyi tetikledi.

Daha sonra, tartışmalı sözleri için Ranveer. “Gizli olan Hindistan hakkında söylediklerimi söylememeliydim. Üzgünüm, ”diye yazdı X'e Ranveer yayınladı ve“ Yorumum sadece uygunsuz değildi, aynı zamanda eğlenceli bile değildi. Komedi benim gücüm değil. Ben sadece özür dilemek için buradayım. Birçoğu platformumu kullanmak isteyip istemediğimi sordu. Açıkçası kullanmak istemiyorum. “

“Ne olursa olsun bir bağlam, gerekçe veya gerekçe vermek için burada değilim. Ben sadece bir bahane için buradayım. Şahsen bir yargı kaybı yaşadım, benim tarafımda havalı değildi. Podcast her yaştan insan tarafından gözlemlenir. Bu sorumluluğu kolayca ele geçiren kişi olmak istemiyorum. Aile, göz ardı edeceğim son şey, ”diye ekledi YouTuber.