Ankit Gupta, Terre Ho Jaayein Hum'dan ayrılır, Priyanka Chahhar Choudhary ve Söylentilerin ortasında: “Biraz zamana ihtiyacım var”

şermin

Member
22 Mart 2025 09:32

Ankit Gupta, Priyanka Chahhar Choudhary ile gösterisinden ayrıldığını ve yakıt söylentilerini verdiğini doğruladı.

Televizyon aktörleri Ankit Guppa ve Priyanka Chahhar Choudhary uzun zamandır birlikte konuştular. Ancak son zamanlarda, ikisi Instagram'a karar verdikten sonra ayrılmıştı. Bollywood Bubble ile yapılan bir röportajda Ankit, Priyanka'nın yanında görüldüğü Terre Ho Jaayin Hum'dan emekli olduğunu açıkladı.

Ankit Gupta, Priyanka Chahhar Choudhary ile şovu bitirdiğinde söylentileri kırmak için yakıt ekliyor.

(Ayrıca okuyun: Bigg Boss 16: Ankit Gupta Priyanka Chahhar Choudhary diyor ve şovu hedef aldı, ama şanslıydı.)

Ankit Gupta, söylentilerin ortasında Priyanka ile şovu veriyor

Ravi Dubey ve Sargun Mehta ile aktör Ravi Dubey ve Sargun Mehta ile projesinden sonra yakıtı eklediğinde, bir mola verme isteğine baskı yaptı ve şöyle dedi: “Evet, Ravi-Sargun ile projeyi geri çektim. Bu projeye girebileceğimi sanmıyorum. Kendim için zaman alıyorum, bu yüzden çalışma hakkında düşünmüyorum.”

Ravi Dubey ve Sargun Mehta kısa süre önce Eşsiz insanlar için YouTube kanalı Dreamiyata dramalarını başlattılar. Geçen yıl Aralık ayında, Udaariyaan'dan sonra Ankit ve Priyanka'nın tekrar Terre Hoain Hum ve hayranların heyecanlı ve heyecanlandıkları ana çift olarak tekrar sevindiğini açıkladılar. Udaariyaan'daki ekrandaki kimyası seyirci tarafından sevildi ve hayranlar romantik bir çift olarak geri dönüşlerini hevesle bekliyorlardı. Ancak, Priyanka'nın yeni bir ortak yıldızla birleştirildiği anlaşılıyor.

Ankit Gupta ve Priyanka Chahhar Choudhary'nin ilişkisi

Priyanka ve Ankit, Udaariyaan setinde bir araya geldi ve güçlü bir dostluk geliştirdiler. Her ikisi de Salman Khan'ın gerçeklik şovu Bigg Boss 16'ya da katıldı. Evdeki eğlenceli şakası, onları göndermeyi bırakamayan hayranları kazandı. Gösteriden sonra bile, çeşitli müzik Haberlarında birlikte görüldüler. Ancak, sürekli olarak sadece arkadaş olduklarını iddia ettiler. Ayrılıklarıyla ilgili raporlar, Instagram'ı artık takip etmediklerinde çevrimiçi olarak ortaya çıktı. Ancak, fotoğraflarının hiçbirini birlikte silmediler.