Ankita Lokhande, insanların Vicky Jain ile olan ilişkisini yargılamayı bırakmasını istiyor

şermin

Member
Ankita Lokhande ve Vicky Jain, Bigg Boss 17'nin evinde geçirdikleri süre boyunca kasabanın konuşulan konusuydu. Realite şovu boyunca birçok tartışma ve tartışma yaşandı ve hatta birkaç kez boşanmadan bile bahsettiler. Şimdi, News18 ile yeni bir röportajda Ankita, gösterinin geçen ay sona ermesinin ardından kamuoyunun ilişkisi hakkında konuştu ve insanlardan şimdi bile kavgaları için onu “yargılamayı” bırakmalarını istedi. (Ayrıca Okuyun: Vicky Jain, Bigg Boss 17'de Ankita Lokhande'yi yenmeye çalışmadığını söylüyor: 'Her zaman duygularımın kontrolü bendeydi')


Vicky Jain, eşi aktris Ankita Lokhande ile birlikte
“Bağlarımızı çok iyi biliyoruz”


News18'e verdiği yeni röportajda Ankita Lokhande şunları söyledi: “Dışarı çıktığımda medya ve sorular vardı. Baskı vardı. Kimse sana bu baskıyı yapmıyor ama sen baskı hissediyorsun. İnsanlar ilişkinizi yargılar. Nasıl bir ilişki paylaştığımızı biliyoruz. Aramızdaki bağı çok iyi biliyoruz. Orada (Big Boss 17. ev) ben bazı şeyler söyledim, o (Vicky Jain) bazı şeyler söyledi. İnsanların bizi bunun için yargılamasını istemiyorum çünkü ben hiçbir ilişkiyi yargılamam.”

HT ile bir dizi tarihi yürüyüşle Delhi'nin zengin tarihini deneyimleyin! Şimdi katıl

Ankita, her normal çift gibi onların da tartışmaları olduğunu ekledi. “Hiçbir yarışmaya katılmıyorum. Mükemmel bir insan değilim ama kendim ve ilişkim için iyiyim. Çiftler evde tartışıyor ama biz görmüyoruz. Hiç sorun yaşamadığımız için bu kadar uğraşacağımızı bilmiyorduk. Kavgalarımız orada (Bigg Boss House) başladı ve orada bitti. Artık insanlar “Birlikte nasıllar?” diye soruyorlar. İnsanlar boşanmayla ilgili yorum yapıp bizi küçük düşürüyor. Bizi yargılamayı bırakın arkadaşlar. Hayatınızı nasıl yaşamak istiyorsanız öyle yaşayın, biz de hayatlarımızı yaşayalım.”

Daha fazla detay


Ankita ve Vicky yakın zamanda Sevgililer Günü haftasında birbirleriyle romantik fotoğraflar paylaşmak için Instagram'a gitti. “Bunu birbirimize hiç söylememiş olsak bile. Başlıkta “Biliyorduk (kırmızı kalp emojisi)” yazıyor.

Vicky, büyük finalden önce hafta ortasında gösteriden ayrıldı. Bu arada Ankita gösterinin üçüncü ikincisi oldu. Ev sahibi Salman Khan'ın kendisini kazanan ilan etmesinden sonra Munawar Faruqui kupayı evine götürdü.

Eğlence! Eğlence! Eğlence!
🎞
🍿
💃
Tıklamak WhatsApp kanalımızı takip etmek için
📲
Günlük dedikodu, film, program ve ünlü güncelleme dozunuz tek bir yerde