Ankita Lokhande'nin annesi, Rashami Desai'nin Vicky'nin annesini eleştirdiği gönderiyi beğendi

şermin

Member
Bigg Boss 17 yarışmacısı ve aktris Ankita Lokhande'nin annesi Vandana, aktör Rashami Desai'nin Ankita'ya desteğini ifade ettiği ve kayınvalidesi Ranjana Jain'i, realite şovundaki tartışmalarında kocası Vicky Jain'i desteklediği için eleştirdiği bir gönderiyi beğendi. . Vicky'nin annesi yakın zamanda programa çıktı ve Ankita'yı oğluyla tartıştığı için eleştirdi. (Ayrıca Okuyun: Bigg Boss 17: Ankita Lokhande, Vicky Jain'i şok ediyor, 'ara vermeleri' gerektiğini söylüyor)

Ankita Lokhande'nin annesi Rashami Desai'nin kendisini destekleyen gönderisini beğendi
Rashami'nin Ankita'ya desteği

Bu haftanın başlarında Rashami Desai, Instagram hesabını kullanarak Ankita Lokhande'yi destekleyen birkaç hikaye paylaştı. Annesi, Rashami'nin, kayınvalidesi Ranjana Jain'in iddialarına karşı Ankita'yı savunduğu bir eğlence portalındaki hikayesinin ekran görüntüsünde bir benzerini gördü.

Amazon indirim sezonu geldi! Şimdi kendinize davranın ve tasarruf edin! buraya tıklayın

Başka bir hikayede Rashmi, Ankita ile bir fotoğraf paylaştı ve şöyle yazdı: “Olduğun gibi kal. Seni sen olduğun için seviyorum. Pek çok değişiklik yaşadınız ve bu sadece sizin için geçerli değil. Sevginizin ve sevdiğiniz kişinin katkısı aynı derecede önemlidir. Her şeyi sertliğinizle kazandınız ve #ankitalokhande virast main mila korkusuz tavrınız ne tujhe banaya hai oldunuz (korkusuz tavrınız bugün bulunduğunuz yere gelmenize yardımcı oldu).”

“Ve seni gerçekten çok seviyorum. Buna hiç ihtiyacın yoktu. Ama büyük bir sevgiyle kabul ettin ve ailenin gösterinin biteceğini ve bunun Ankita ile ilgili olmadığını kesinlikle anlayacağını umuyorsun. Her ikisiyle de ilgili. Sen bununla baş edebilecek kadar olgunsun. Ve teyze aap ko shayad bura'nın yerini biliyorum. Par vo dono sadece dost hai (Teyze, bu konuda kendini kötü hissedebilirsin ama Vicky ve Ankita benim arkadaşlarımdır). #bigboss ve Yarışmacının bir parçasısınız. Bir sonraki bahar aake bigboss ve khele lütfen. Başka bir hikayede “Zindagi abhi baaki hai mere dost (lütfen Bigg Boss'un evinin dışında oyun oynamayın. Hayatta daha fazlası var),” diye yazmıştı.

Bigg Boss'ta Ankita ve Vicky

Ankita ve Vicky'nin ilişkileri dizide soğumuş olabilir, ancak gösteri yayınlanmadan önce birlikte sahneye çıkacakları için heyecanlıydılar. Ankita Lokhande, Bigg Boss 17'ye katılmaya karar verdiğini çünkü iş adamı kocası Vicky Jain'in de kendisiyle birlikte realite TV şovunda yer aldığını söylemişti.

Eğlence! Eğlence! Eğlence!
🎞
🍿
💃
Tıklamak WhatsApp kanalımızı takip etmek için
📲
Günlük dedikodu, film, program ve ünlü güncelleme dozunuz tek bir yerde.