Arav Chowdharry, Veer Hanuman'da Kesari'yi oynamak ve sette yaralanmak için 3 ay içinde 10 kg kas kütlesine ulaşma hakkında konuşuyor

şermin

Member
TV şovu Mahabharat'ta Bhishma oynadığı ve Dhoom ve Housefull 3 gibi Bollywood filmlerindeki rolleri için bilinen aktör Arav Chowdharry, zorla seri veer Hanuman için Sony SAB TVS'de görünecek. Oyuncu Hanuman'ın babası Kesari rolünü işe alacak. (Ayrıca okuyun: 2014 yılında TV şovunda Bhishma oynayan Arav Chowdharry, Mukesh Khanna'nın versiyonunu hiç görmediğini iddia ediyor

Arav Chowdharry, yaklaşan veer Hanuman şovunda Kesari olarak.

Hindustan Times ile özel bir konuşmada Arav, Kesari'yi oynamak için 10 kg kas kütlesini kazanmak için açıldı. Ayrıca şovun son zamanlarda Lord Hanuman'ın diğer temsillerinden nasıl farklı olduğunu tartıştı.

Kesari olarak Arav'ın kıyafeti

Şovun yapımcıları kısa süre önce Arav'a Kesari ve Sayali olarak Anjana olarak bir bakış paylaştılar. Arav, Hindistan'daki eski dağlara ve ofislere benzemek için Senfroat İpek Perdeleri ve büyük bir mucut (taç) içeren bir kraliyet kıyafetinde görüldü. Kıyafetle ilgili en iyi şeyin işlevselliği olduğunu ve rahatça yürümesini, gitmesini ve diğer eylemleri yapmasını kolaylaştırdığını açıkladı.

Mitolojik şovların hala seyirciyi büyülediğine inanıp inanmadığı sorulduğunda, Arav: “Tabii ki yapıyorsun. Mahabharat'tan sonra 10 yıldır hiçbir şey yapmadım. Sinemada ve diğer projelerde çalıştım. Sonra Sony SAB için Shrimad Ramayan yaptım ve mükemmel TRP'lerle kanalın bir numaralı şovu oldu. Maharaj Dashrath'ı temsil ettiğim için dünya çapında seyirciden aldığım cevap eziciydi. ABD'den insanlar işimi takdir etmeye bile çağırdı. AAP seyirci Koch accha banake denge toh voh DeKhenge merhaba (seyirci için iyi bir şey yaparsanız, göreceksiniz). “

Arav Kesari oynarken zorluklar hakkında

Arav, Kesari oynamanın en zor yönü hakkında konuştu ve şöyle dedi: “Her karakterin kendi zorlukları var. Kesari'yi yaklaşık üç ay önce tartıştığımızda, rol için hazırlanmaya başladım. Bu kanal için son projem Shrimad Ramayan'da Maharaj Dashrath'ın çalınmasıydı. Kesari için çok daha büyük ve daha kaslı görünmek için 10 kg kas kazanmak zorunda kaldım çünkü Kesari bir vanar ve Hanuman Ji'nin babası. Bu fiziğe ulaşmak bir meydan okumaydı. “

“Benim için kişisel olarak en büyük zorluk, karakterin görünümünü elde etmek için bütün gün protez giymektir. Konuşmayı zorlaştırırlar ve tükürüğü yutma konusunda sorunlara neden olurlar. “

Arav bir BTS anını paylaşıyor

Şov için çekim çoktan başladı. Arav, perde arkasındaki sette bir yaralanmayı böldü: “Biraz yaralandım, ancak Tanrı'nın lütfu nedeniyle hiçbir şey ciddi bir şekilde yapılmadı. Arkamdaki kuyruğa alışık değilim. Döndüklerinde kuyruk onlarla birlikte döner. Lord Shiva'ya saygı duyduğum bir sahne, horozum yanlışlıkla doğrudan bacağımın üzerine düşen birkaç diyasla büyük bir lamba attı. Dhoti'mi yırttı ve bacağımı çizdi, ama neyse ki lamba hasar görmeye devam etmeden önce silindi. “

Arav, Veer Hanuman'ın diğer şeylerin yanı sıra diğer şovlardan neyi ayırt ettiği hakkında konuştu ve şöyle dedi: “Promosyona bakarsanız, özellikle VFX ile ne kadar farklı olduğunu göreceksiniz. Harika görünüyor ve dalgalanıyor. Lord Hanuman'ın hikayelerini ve Ramayana'daki rolünü görürken, bu gösteri Bal Hanuman'ın hikayesini ve Hanuman JIS'ten önce Kesari ve Anjana'nın hayatını araştıracak. Herkes için yeni ve yeni bir alım. “

Veer Hanuman, Haidik Productions tarafından üretilen ve Aan Tiwari, Sayli Salunkhe ve Mahir Pandhi de dahil olmak üzere bir topluluk hattına sahip. Gösteri 11 Mart'tan saat 19.30'da Sony SAB'de yayınlanacak.