Bachelorette yıldızı Gabby Windey, Robby Hoffman'ın arkadaşı Robby Hoffman ile gizlice evlendiğini açıklıyor

şermin

Member
Gabby Windey ve Robby Hoffman için tebrikler. Bachelorette -alaun Çarşamba günü Ocak ayında arkadaşıyla gizlice evlendiğini duyurdu. Cosmopolitan ile yapılan bir röportajda, 34 yaşındaki Las Vegas'taki 20 dakikalık samimi bir törenle düğümü komedyenle bağladığını açıkladı.

Gabby Windey ve Robby Hoffman gizlice Las Vegas'ta (Instagram/ Gabby Windy) evlendi
Bachelorette'in Gabby Windey, komedyen Robby Hoffman ile evli

Legey Instagram'a bölündü ve sivri beyaz bir elbise giydiği düğün fotoğrafları olan bir atlıkarınca bölünürken, Hoffman beyaz bir düğme ve siyah pantolon seçti. “Karı koca !! 1/11/2025 ”, gönderiyi etiketledi. Hain yıldızı dergiye, düğünü sırasında Chappell Roan ile dans ettiğini söyledi.

Legey, Hoffman ile evlenme kararını bildirdi ve şöyle dedi: “Az önce yangınlardan tahliye ettik. Kelimenin tam anlamıyla Rihanna: “Sevgiyi umutsuz bir yerde bulduk” ve ekledi: “Şimdiye kadar evlenmekten daha güzel ne olabilir?

Windy, yıkıcı la -feuere'nin onları ve Hoffman'ı “daha yakın” 'nın getirdiğini açıkladı. Komedyen evlenmek istedikleri geceyi hatırladı ve şöyle dedi: “Gabby bana döndü ve gitti:” Evlenmeli miyiz? “Ve bak: Onunla tanıştığım günden beri teklif ettim.”

Hoffman nihayet Windy teklifini önermek istediğinde, zaten bir plan koymuştu. Ancak, çift daha önce evlenmeye karar verdiğinde, ikincisi birincisinden soruyu sormasını istemişti. Komedyen, çıkışa, gerçek yıldızını özel bir bulmaca ile önerdiğini söyledi: “Benimle evlenmek ister misin, Gabby?”

“Aslında ne kadar mükemmel olduğuna inanamıyorum. Şimdiye kadar bulunduğum en iyi düğündü, ”dedi Hoffman düğünü hakkında, Windey girerken:“ Kelimenin tam anlamıyla hayatımın en iyi gecesiydi. Dans ettik ve fotoğraf çektik. “” Aynı kadansa sahibiz. İnsanların çok farklı olduğunu biliyorum, ama jel. Aynı çekirdeğe sahibiz. Onu onun için seviyorum ve beni benim için seviyor ”diye ekledi komedyen.