Bhabhi Ji Ghar Par Hain oyuncusu Aasif Sheikh, “hala topallama, zemini yere koyamadığını” söyledi.

şermin

Member
26 Mart 2025, 19.11

Televizyon yıldızı Aasif Şeyh, Bhabhi Ji Ghar Par Hain'in setlerine çöküyor! Siyatik acı nedeniyle, hayranlar hayranların endişelenmesine izin veriyor. Hala kurtarma modunda.

Televizyon yıldızı Aasif Şeyh kısa süre önce yaklaşan filmi Bhabhi Ji Ghar Par Hain'in setlerinde çöktü! Ve bu hayranlarını endişelendirdi. Aktör bir ay boyunca Dehradun'da vuruldu ve siyatik ağrısı nedeniyle çöktü. Hala iyileşme modunda ve ayağını yere koyamıyor. (Ayrıca okuyun: Bhabiji Ghar Par Hain oyuncusu Aasif Sheikh, yatakta sette çöktükten sonra ilk sağlık güncellemesinde dinlenmeyi ortaya koyuyor)

Aasif Şeyh, siyatik ağrısı nedeniyle çöküşten sonra hala iyileşme modunda.
“Ayağımı yere koyamıyorum”

Times of India ile yapılan bir röportajda, aktör şöyle dedi: “Çekimin ikinci günüydü. Ağır ağrı kesiciler aldım ve son birkaç sahne için vurdum. Ayakta duramadığım ve yürüyemediğim için tekerlekli sandalyeye ulaşmak için Mumbai'ye geri döndüm. Ayağımı yere koyun ve hala gövde.”

AASIF, arkadaşının arkadaşının kaybını yas tutar Manoj Santoshi

Bu fiziksel gerilemenin yanı sıra, aktör, yazarı Manoj Santoshi'nin ani düşüşü nedeniyle duygusal darbesini açtı. Manoj Pazartesi günü karaciğerle bağlantılı bir komplikasyondan öldü. “Çok iyi bir arkadaşımı kaybettim. Manoj Santoshi ile ilişkim birkaç yıl önce. O büyük bir yetenek, büyük bir yazardı. Hayatımda büyük bir boşluk bıraktı.” Dedi.

Aasif Şeyh Hakkında

AASIF uzun zamandır televizyon endüstrisinde çalışıyor. Kariyerine Hum Log'da başladı. Yes Boss, Dill Mill Gayye ve Chidiya Ghar gibi televizyon dizilerindeki rolleriyle tanınıyor. Ayrıca Haseena Maan Jaayegi, Jodi No. 1, Karan Arjun, EK Phool Teen Cande ve Shaadi Karke Phas Gaya Yaar dahil olmak üzere birçok Bollywood filminde sahne aldı.

Halen Hindistan'ın en uzun süredir çalışan komedi sitcom'larından biri olan Bhabhiji Ghar Par Hain! Gösteri ayrıca Rohitash Gaud, Shubhangi Atre ve Vidisha Srivastava'yı kilit rollerde oynuyor. TV ve Zee5'te mevcuttur.