Bigg Boss 17: Anurag, yapımcıların onu utanç yürüyüşü faaliyetleriyle küçük düşürdüğünü ortaya koyuyor

şermin

Member
YouTuber Anurag Dobhal yakın zamanda Bigg Boss 17'den tahliye edildi. Şimdi Siddharth Kannan'ın YouTube kanalındaki bir röportajda yapımcıların kendisine karşı önyargılı olduğunu hissettiğini açıkladı. Bigg Boss'un evinde katıldığı yürek burkan 'Utanç Yürüyüşü' faaliyetini ve bunun kendisine nasıl zarar verdiğini hatırlatan Reddit'teki birçok kişi, Anurag'a yapılan muameleden önce 'insanlık dışı ve düpedüz zalimce' eylemde bulundu. Ayrıca şunu okuyun: Ayesha Khan, Munawar ve Anurag ile mücadeleye başlıyor

Bigg Boss 17: Anurag Dobhal, yapımcıları Salman Khan'ın sunduğu programda kendisini psikolojik olarak taciz etmekle suçladı.
Anurag Dobhal “Utanç Yürüyüşü”nde

Bigg Boss 17'deki görevinden bahseden Anurag, “Sadece sath gösterisi, benim utanç yürüyüşüm, hua hai. Ek puri etkinliği sadece banaye gaye the… yeh sachai hai. Evet, görüntüler orada. Yeh cheez dekh kar ke aaya hu. Ek saf aktivite mein sadece ko khada kar diya gaya hai kyunki maine show ki saygısızlık ki aur saf ghar wale “Utanç, utanç Anurag” chilla rahe the (Gösteride utanç yürüyüşü yapmak zorunda kaldım. Gerçek bu ve var Tüm katılımcıların “Yazıklar olsun Anurag” diye bağırdığı bir etkinliğe katılmak zorunda kaldım.

Şöyle ekledi, “Yeh eylem dikhai nahi gayi hogi… Saf ghar ke samne mujhe zaleel kiya gaya ki 'Tune show ki saygısızlık ki hai' ki ana kya Feel karke aaya hu andar. Hikayenin yeh meri tarafı hai (Yapımcılar bu aktiviteyi televizyonda göstermezlerdi ama görünüşe göre gösteriye saygı duymadığım için bütün evin önünde küçük düşürüldüm. “Utanç” yazan bir tahta tutmak zorunda kaldım. . “Bu evde neler yaşadım? Bu benim olaylara bakış açım.)” diye hayal edebiliyor musunuz?

Reddits, Anurag'ın açıklamasına tepki gösterdi

Reddit'teki pek çok kişi Bigg Boss 17'nin yapımcılarını eleştirdi. Biri şunu yazdı: “Tüm BB ekibinin (Bigg Boss) canı cehenneme. BU İNSANLIK DIŞI VE İNDİRME ZALİMDİR… Hiç kimse ve demek istediğim HİÇ KİŞİ eğlence olsun diye bu tür bir işkenceye katlanmak zorunda değil.” Oyun şovu… bu sezon ZEHİRLİ.

Bir kişi yanıt olarak şunu yazdı: “Kesinlikle. Bu iğrenç. Ayesha'nın sinir krizi geçirmesinden sonra izlemeyi bıraktım ve sonra dansa falan geri döndüm. Kuzey Kore bir realite şovu gibi geliyor. Bu kesinlikle zihinsel bir kalamar oyunu.” Mesele şu ki, eğlence bile değil. Kavgaların miktarı utanç verici…” Bir diğeri şöyle dedi: “Gerçekten bu kulağa çok aptalca geliyor. Yani, birinden ne kadar nefret etsem de, “Posterine yazıklar olsun… Sanki BB incinmiş bir genç gibi davranıyor.” diye onların yanında durmayacağım.

Geçtiğimiz yılı sonlandırın ve 2024'e HT ile hazırlanın! buraya tıklayın

Başka bir kişi JioCinema'daki canlı yayının da düzenlenip düzenlenmediğini merak etti ve şunu yazdı: “Canlı izleyen insanlar, 'Utanç Yürüyüşü'nün bölümlere girmediği doğru mu?” Yoksa canlı yayın dışında da mı düzenleme yaptılar?” Reddit'teki bir başka yorumda ise şu ifadeler yer aldı: “Gerçekten hiçbir şey bu davranışı haklı gösteremez. Geçmişte Anurag'ın yaptığını pek çok katılımcı yaptı. Zihinsel olarak işkence gördü…”

Colours TV'de pazartesiden cumaya 22.00 ve cumartesiden pazara 21.30'da planlanan yayın saatleri dışında Bigg Boss 17, JioCinema'da 7/24 yayın yapıyor.

Eğlence! Eğlence! Eğlence!
🎞
🍿
💃
Takip etmek için tıklayın WhatsApp kanalı
📲
Günlük dedikodu, film, program ve ünlü güncelleme dozunuz tek bir yerde