Bigg Boss 18: Sara Arfeen Khan, ateşli bir şakayla Salman Khan'ın yüzünü kızartıyor

şermin

Member
01 Aralık 2024 22:04 IST

Bigg Boss 18'in son bölümünde sunucu Salman Khan, yarışmacı Sara Arfeen Khan'ın kendisini korkutmasıyla ilgili şaka yaptığında şöyle tepki verdi.

Hafta Sonu Ka Vaar'ın son bölümünde yarışmacı Sara Arfeen Khan, sunucu Salman Khan'la kendisinin kızarmasına ve yarışmacı arkadaşlarının yüksek sesle gülmesine neden olan bir an paylaştı. Salman, yarışmacıları korkutmasıyla ilgili şaka yaptığında tepkisi onu şaşırttı ve geniş bir gülümsemeye neden oldu. (Ayrıca Okuyun: Salman Khan, Avinash Mishra'yı Bigg Boss 18: Yeh kya badtameezi kar rahe ho?'da Chahat Pandey'e 'gawaar' dediği için eğitiyor.)

Salman Khan, Sara Arfeen Khan'ın şakası karşısında kızarmadan edemedi.
Sara Arfeen Khan, Salman Khan'ı utandırıyor

Vivian Dsena, Sara'nın evdeki diğerlerini korkutmasıyla ilgili şaka yaparak şunları söyledi: “Gece gündüz Sara'yı her yerde gördüğünü haykırıyor; Hatta yatak başlığında asılı olduklarını bile görüyor,” diye onayladı başka bir katılımcı. Sara'nın, ele geçirilmiş gibi davranarak Yamini Malhotra'ya nasıl korkunç bir şaka yaptığını, bunun da onun çığlık atmasına ve yardım istemesine neden olduğundan bahsediyordu.

Salman da şakaya katıldı ve şöyle dedi: “Kabul ediyorum. Ayrıca Sara'nın baş aşağı asılı olduğunu da gördüm. Ben burada uyuyordum ve Sara üstümde baş aşağı süzülüyordu.” Herkes gülmeye başlayınca Sara “Keşke…keşke” diye yanıtladı, bu da onun kızarmasına ve geniş bir gülümsemeye neden oldu. Yarışmacı arkadaşlarından bazıları şok olmuş görünüyordu, bazıları ise onun arsız yorumuna gülmeden duramadı.

Bilmeyenler için: Sara gecenin bir yarısı tüyler ürpertici bir makyaj yaptı ve Yamini'ye bir şaka yaptı. Hatta bir çarşaf çekti ve Chahat Pandey onu sakinleştirmeye çalışırken Yamini'nin “lütfen dur” diye bağırmasına neden oldu.

Sara Arfeen Khan kimdir?

Bilmeyenler için Sara ve kocası Arfeen Khan, Bigg Boss'un evine birlikte girdiler. Arfeen, 9 Kasım'da Sara hala yarışmacı iken Bigg Boss'tan tahliye edildi. Arfeen, Hrithik Roshan dahil birçok Bollywood yıldızıyla yakın çalışmış bir yazar ve yaşam koçudur. Dubai'de yaşıyorlar ama gösteriye katılmak için Mumbai'ye uçtular. Sara, sosyal medyada büyük bir takipçi kitlesine sahip bir oyuncu ve girişimcidir.

Her büyük vuruşu yakalayın…

Daha fazlasını gör