Bigg Boss 18: Shilpa Shirodkar, kendisini desteklemedikleri için Mahesh Babu ve Namrata'yı eleştiren hayranlara karşı sessizliğini bozdu

şermin

Member
Shilpa Shirodkar'ın Bigg Boss 18'deki yolculuğu, yakın zamanda gösteriden elenmesi ve kupa için final yarışına katılma şansını kıl payı kaçırmasıyla sona erdi. Şimdi bir röportajda Shilpa, kayınbiraderi Mahesh Babu ve kız kardeşi Namrata Shirodkar da dahil olmak üzere sosyal medyada aile üyeleri tarafından desteklenmediğini hissedip hissetmediğini açıkladı. Aktörün hayranları, onu tanıtmak veya desteklerini halka açık olarak göstermek için yeterince çaba göstermediklerini hissettiler. Ayrıca okuyun: Bigg Boss 18: Namrata Shirodkar ve Mahesh Babu'nun Shilpa Shirodkar'a gönderdiği mesaj

Mahesh Babu, Namrata Shirodkar, Shilpa Shirodkar ve Aparesh Ranjit ile birlikte.
Shilpa düşünüyor

Galatta ile yaptığı röportaj sırasında Shilpa, Mahesh Babu ve Namrata Shirodkar'ın sosyal medyada herhangi bir tepki almaması konusundaki sessizliğini bozdu. Sohbette Shilpa'ya, başta Mahesh Babu ve Namrata Shirodkar olmak üzere aile üyelerinin sosyal medyada bariz halk desteği eksikliği soruldu ve bu da trollerin onu sessizliği nedeniyle eleştirmesine neden oldu. Bu trollere ulaşması ve konuyla ilgili düşüncelerini paylaşması istendi.

Yanıt olarak Shilpa, “Aman Tanrım! Aydınlan! Bir ilişkiyi tek bir gönderiye göre yargılamayacaksınız. Bu çok saçma! Ve dürüst olmak gerekirse, Bigg Boss ke ghar mein'i arayın (Ve dürüst olmak gerekirse, Bigg Boss'un evinde şunu öğrendim): İnsanların ne dediği umurumda değil. Ailemin benim için ne anlama geldiğini biliyorum. Onlar için ne kadar önemli olduğumu biliyorum. Önemli olanın da bu olduğunu biliyorum.”

Shilpa ayrıca, kamuoyunun görüşü ve konuyla ilgili farklı bakış açıları ne olursa olsun, bunun aile üyeleriyle paylaştığı bağı değiştirmeyeceğini vurguladı ve ilişkilerinin dış yargılardan etkilenmediğini öne sürdü.

Bigg Boss'un evinde kaldığı süre boyunca Shilpa, eve girmeden önce kız kardeşi Namrata ile hararetli bir tartışma yaşadığını itiraf etmişti. Film yapımcısı Anurag Kashyap ile yaptığı görüşmede bundan derin üzüntü duyduğunu ve ailesini özlediğini söyledi.

Shilpa Shirodkar'ın Bigg Boss'taki yolculuğu

Shilpa Shirodkar'ın yolculuğu nihayet Çarşamba günü Bigg Boss 18'de sona erdi. Aktörün çıkışı, 19 Ocak'ta yapılması planlanan büyük finale birkaç gün kala gerçekleşti. Shilpa'nın Bigg Boss 18'deki yolculuğu birçok inişli çıkışlı oldu.

Evde kaldığı süre boyunca Vivian Dsena ve Karan Veer Mehra ile yakın bir bağ kurdu. Ayrıca Chum Durang'da güçlü bir destek sistemine sahip. Artık Bigg Boss'un evinde yalnızca altı yarışmacı kaldı: Karan Veer Mehra, Vivian Dsena, Chum Darang, Eisha Singh, Avinash Mishra ve Rajat Dalal. Bigg Boss 16. Sezonu 6 Ekim 2024'te Colours TV'de gösterime girdi. Büyük final 19 Ocak'ta yayınlanacak.