Bir dakika: Çocuk televizyon yıldızı ve yazar Andy Day'de kitap ve dinozorlar

şermin

Member
Marie-Louise Gumuchian tarafından

Bir dakika: Çocuk televizyon yıldızı ve yazar Andy Day'de kitap ve dinozorlar

LONDRA, – İngiliz Çocuk Televizyonu Andy Günü, hayvan ve dinozor macerası serisiyle tüm dünyada genç izleyiciye sahiptir.

Cbeebies moderatörü, Büyük Britanya'daki okul öncesi televizyonun en iyi bilinen yüzlerinden biridir ve aynı zamanda üçüncü “Dino Dad: Big School Yetenek Gösterisi” nin yayınlandığı “Andy ve Odd Socks” ve “Dino Dad” Çocuk Kitapları ile tanınmıştır.

6 Mart'ta Dünya Kitap Günü'nden önceki bir röportajda, Reuters ile “Dino Dad” hakkında konuştu, mektubunun sunulması ve gençleri okumasını sağladı.

Aşağıda uzunluk ve netlik için işlenmiş özütler bulacaksınız.

S: “Dino Baba” kitapları nasıl ortaya çıktı?

Gün: “Dinozorları seviyorum ve o zamanlar yaklaşık üç yaşında olan üç çocuğum ve Ruby var … Onu her akşam okudum … ve onu daha çok okudum ve çocuk televizyonunda daha fazla okudum, bir çocuk kitabı yazmak istediğimi düşündüm ve çocuklarımı getirmek istiyorum. Ve küçük bir dinozor bilgisi ve çocukken sevdiğim şeylerle karıştırmak istiyorum. ”

S: Sunum mektubunuza ilham verdi mi?

Etiket: “Dinozorlara olan tutkum, tarih öncesi dünya, çocukken başlamış olmama rağmen … Gösteriye başladığımda, senin hakkında daha fazla şey öğrendim … ve bu yüzden onu olabildiğince kitaplara entegre etmeye çalıştım.”

S: Ebeveynlerin küçük çocukları okuması için ipuçlarınız nelerdir?

Tag: “Sadece bu hayal gücünü çocuklarda açar ve açar, mümkün olduğunca çok şey yapmak isterler. Kitaplar … başka bir zengin alın ve … kitabın ne olduğuna bağlı olarak, karakterlerle çok farklı dersler öğrenebilirsiniz. Ve bunu 'Dino Baba' ile de yapmak istiyorum. Bir şeyler öğrenmenizi istiyorum … onunla çok eğlenin, dünyayı kendin hayal edin. Yani onları okumak en iyisi. Sadece mümkün olduğunca çok okuyun. ”

S: Okul çocuk kitaplarını okumak nasıl bir şey?

Etiket: “Çocukları okumayı seviyorum. Yüzlerini görmeyi seviyorum. Ne işe yaradığını, ne olmadığını biliyorsun … 'Poopa' gibi kelimeler, bazı insanlar için biliyorum, 'Oh, bu biraz tembel, sadece komik sözler.' … Ama sadece çocukların sevmesini seviyorum, Yaratıcıya mantıklı gelen kelimelerin toplamlarını seviyorlar ve daha fazlası.

Bu makale, metinde değişiklik yapmadan otomatik bir haber ajansı ile beslenmiştir.