Bu Kelce! Emekli Eagles yıldızı Jason Kelce, gece geç saatlerde bir televizyon programına ev sahipliği yapmak için elinden geleni yapıyor

şermin

Member
PHILADELPHIA – Jason Kelce, Linc ile sohbet etti – evet, Philadelphia Eagles'ın kendi sahasındaki stadyumun beton ve çeliği ona moral verici bir konuşmayla karşılık verdi – emekli All-Pro yan hakemi Eagles kask arabasıyla, Süper kıyafetini taşırken şehri turlamadan önce Bowl Parade Mummers kostümü. Yeni işinin ilk gününden önce güçlendirilmiş golf arabasını park etti ve ZZ Top tarzı anahtarları attı.

Bu Kelce! Emekli Eagles yıldızı Jason Kelce, gece geç saatlerde bir televizyon programına ev sahipliği yapmak için elinden geleni yapıyor

Daha sonra monologunun başına müstehcenlik ekledi.

Chug makinesini açın, uçun, F-bombalarını uçurun, uçun ve Sir Charles'a yer ayırın, çünkü gece geç saatlerde televizyonu çökerten son sunucu, takım elbiseli ve kravatlı geleneksel Şaka anlatıcılarından biraz daha sert.

Jason Kelce gece geç saatlerde bir parti düzenledi; karısını, anne babasını, göbeğinde Phillie Phanatic dövmesi olan bir hayranını, bir Philly grubunu ve “Onlar Çağırıyor”un beş bölümünün ilki için sansürsüz bir spor yorumunu getirdi. Jason Kelce ile Geç Gece” ESPN'de.

Bu Kelce!

Kelce, “Büyürken gece geç saatlerde televizyon izlemeyi severdim” dedi.

Kelce, gece geç saatlerde başka bir JK için yer olduğunu kısa sürede kanıtladı – Kelce, moderatör tavsiyesi almak için Jimmy Kimmel'in ofisine gittiği bir portalda kayboldu – ve konuk Charles Barkley, rapçi ve aktör Lil Dicky ve NFL ile gündelik spor temalı bir panelin moderatörlüğünü yaptı Ağ analisti Brian Baldinger.

Kelce de Kimmel'den ev sahipliği yapma sanatı konusunda gerçek eğitim aldığını söyledi.

Kelce, “Benimle oturdu ve bu süreci benim için hızlandıracağını düşündüğü bazı şeyleri gerçekten açıkladı” dedi.

Reklam aralarında konuklarla sohbet eden Kelce, yaklaşık 300 hayrandan bazılarının sorularını yanıtladı. New Jersey'li bir hayran Kelce'yi düğününe davet ettiğinde emekli yıldız, “New Jersey'e gitmiyorum” diye espri yaptı.

Eagles hayranı ve Penn State öğrencisi Caleb Tinley, sadece iki gün önce kendisinin bir çift ücretsiz bilet için rastgele seçildiğini ve kayıt için iyi bir yer kapmak üzere öğlen saatlerinde ilk sıraya girdiğini öğrendi. Kendisi, Kelce'nin kardeşi Kansas City Chiefs'in sıkı sonu Travis Kelce ile birlikte sunduğu “New Heights” podcast'inin hayranıydı ve TV şovunun bu deneyime mümkün olduğunca yakın olacağını düşünüyordu.

Tinley, “Süper Geçit Töreninde o konuşmayı yaptığından beri bir Philly efsanesi haline geldi” dedi.

Eagles'ta geçirdiği 13 yıllık kariyerin ardından Mart ayında emekli olan 37 yaşındaki Kelce'nin emeklilik döneminde profilinin yükselişe geçtiği görüldü. Super Bowl galibi daha önce podcast'e ev sahipliği yaptı ancak üretken bir sürahi haline geldi ve tavuk kanatlarından çorbaya, çamaşır deterjanından mısır gevreğine ve hoagies'e kadar her şeyi kendi bira şirketine sattı.

Kelce zaten televizyonda ve sosyal medyada her yerde mevcuttu. Özgeçmişine başka hangi işi ekleyebilirdi?

“Geç Gece” böyle doğdu.

Kelce, ESPN ile uzun yıllara dayanan anlaşmasının ilk yılında ve halihazırda ağın “Pazartesi Gecesi Geri Sayımı” programında yer alıyor. Emekli pivotun gece geç saatlere kadar süren bir talk show gibi önemli bir programda önde ve merkezde yer alması (Cleveland Heights Letterman ceketini giymesine rağmen bir Letterman değil) büyüyen eğlence profilinin doğal bir uzantısı gibi görünüyordu.

Gösterinin başlığı, NFL Films'in 1967'deki ilk uzun metrajlı filmi olan “Onlara Pro Futbol Diyorlar”a bir saygı duruşu niteliğindedir. NFL Films'in kökeni Philadelphia'dır ve kurucuları Ed ve Steve Sabol, Pro Football Hall of Fame'dedir. Ayrıca, Kelce ve panelinin şovda modern NFL'nin önemli anlarını anlatırken ses tonu taklit edilen John Facenda'nın sesi de yer aldı.

Kelce, “NFL Films'i istediğimi biliyordum çünkü NFL manzarasını kutlayan bir gösteri yapmak istediğimizi hissettim” dedi. “Sadece mevcut oyunculardan ve mevcut oyunlardan değil, aynı zamanda geçmiş oyunlardan ve önceki oyunculardan da. Önceki spikerler. NFL hayranları ve NFL alt kültürü. Bunların hepsini gerçekten kapsayan bir gösteri yaratmak istedik.

Müzik Philadelphia merkezli grup Snacktime tarafından sağlandı. Spotify listelerinde 1 numaralı podcast olarak Joe Rogan'ı tahtından indirmenin eşiğinde olan Kylie Kelce, “Kylie's Korner”da ağzı bozuk bir yardımcı gibi davrandı.

Kelce'nin monologdaki küfürü, soyunma odası konuşmasından kablolu TV'ye geçiş yaparken geçici bir beyin krampı değildi. Kelce ve karısı, konuşmalarını küfürle renklendirdiler – sonuçta gecenin geç saatleriydi – ve çiftin üç kızını büyüttüğü ve bu yıl dördüncüsü doğacak olan evde olduğu gibi stüdyodaki ilişkinin de gerçek görünmesini sağlamaya çalıştılar. .

Gösteriden sonra Kelce, “Dilin benim için gerçekten gerçek ve özgün olmasını istedik” dedi. “İzleyiciyi ne bekleyeceklerine hazırlamak için bugün biraz abarttık. Sanırım bu konuda biraz dikkatli olmamız gerektiğinin bana söylendiği tek şey f-bombalarıydı ama dinleyin, biz size, olduğunuz kişi olmanız için ihtiyaç duyduğunuz erişimi vermek istiyoruz.”

İlk bir saat süren “Gece Geç Saatler” bölümü Cuma günü Philly'deki Union Transfer konser salonunda canlı seyirci önünde kaydedildi. Gösteri sabah saat 1'de (EST) ESPN'de yayınlandı ve önümüzdeki dört Cuma gecesi kaydedilecek. Program, NFL normal sezonunun ve play-off'larının son haftasına denk geliyor.

Komedyen Seth Herzog, Kelce'nin Penn State'te viral bir anda yaptığı gibi telefonları parçalamaması için etkinlikte telefonların yasaklanacağını söyleyerek şaka yaparak kalabalığı ısıttı.

Philly dokunuşu kaçırılamazdı; bir kadın hayranın gelecekten Jason Kelce'nin ağzına hoagie ısırıkları tükürdüğü ve Barkley'nin Eagles'ı seçerek kalabalığa oynadığı ve ödülü kazanmak için kalabalığa oynadığı bir bölüm filme aldılar. Super Bowl – ama gerçek Kelce, ülke çapındaki hayranların ilgisini çekecek bir gösteri istediğini söyledi.

Doğrudan isabet olsun ya da olmasın, ESPN sınırlı sürümün ötesinde hiçbir şey vaat etmiyor.

Kelce, “Sadece eğlenceli bir şey denemek istedik ve sanırım herkes denemeye ve ne olduğunu görmeye istekliydi” dedi. “Özellikle futbol sezonunda buna yer olduğunu düşünüyorum.”

Ebeveynleri Ed ve Donna ile bir skeç yaptıktan, en hızlı bira içen kazananla kutlama yaptıktan ve Eagles yıldızı Harold Carmichael ile barda soğuk bir bira içtikten sonra Kelce, bir Eagles olsaydı yapacağı gibi gösteriden ayrıldı. Maçtan sonra soyunma odasındaki oyuncu.

Kelce, “Bugün maç günü” dedi. “Tıpkı bir oyun gibi pek çok hata var. Temizlenecek çok şey var. Ama sonuçtan çok memnunum.”

/hub/nfl

Bu makale, metinde herhangi bir değişiklik yapılmadan otomatik bir haber ajansı beslemesinden oluşturulmuştur.