Chahatt Khanna diyor ki: “İnsanlar onunla çalışmak istemiyorlardı” boşanmalarına göre: “Aapka naam kötü ışık mein hain toh …”

şermin

Member
11 Nisan 2025 06:21

Chahata Khanna, ikinci boşanmasından sonra Gold Digger olarak adlandırıldığını ve insanların onunla çalışmayı reddettiğini hatırladı.

TV oyuncusu Chahata Khanna ilk kez evlendiğinde çok gençti. Ancak, evliliği uzun sürmedi ve sadece dört ay içinde ayrıldı. İkinci evliliği de boşanma ile sonuçlandı. Hauterfly ile yakın zamanda yapılan bir röportajda Chahat acı verici boşanmalarını açtı ve onunla çalışmayı reddeden insanları hatırladı. (Ayrıca okuyun: Chahata Khanna, Uorfi ile Spuck'ta Javed: Kişisel hayatım ani, ama benim seçimimden kaynaklanmıyor)

Chahata Khanna acı verici boşanmasına başlar.
Chahata Khanna zor boşanmasından bahsediyor

Chahat, boşanmaların ve ayrımların asla kolay olmadığını, özellikle de çocuklarınız varsa ve ekledi: “İkinci ayrımım çok zordu. Tek kızım Farhan ile kalıyor ve benimle makul kalıyorsunuz. Çocuklarla konuşuyoruz çünkü onlar bizim sorumluluğumuz. Bunu yapmak için kullanmadıklarını biliyordum.

Chahata Khanna, insanların onunla çalışmayı reddettiğini iddia ediyor

Sektördeki boşanma damgası hakkında konuşmaya devam etti ve şöyle dedi: “Birçok insan benimle çalışmak istemedi. Medyada her yerde, insanlar onlarla çalışmak istemiyor.

Chahat Khanna'nın kişisel hayatı

Chahat, 16 yaşındayken işadamı Bharat Narsinghani ile tanıştı. Çiftin Aralık 2006'da altı yıl boyunca randevusu aldı. Dört ay sonra kendilerini ve Narsinghani ve ailesinin onları fiziksel ve duygusal olarak kötüye kullandıkları aktörleri ayırdılar.

2013 yılında Chachate, Bollywood yazarı Shahrukh Mirza'nın oğlu Farhan Mirza ile evlendi. Beş yıl sonra, 2018'de Chahat, cinsel ve zihinsel tacize atıfta bulunarak boşanma başvurusunda bulundu. Evliliklerinden iki çocuğu paylaşıyorlar.

Haberler / Eğlence / TV / Chahatt Khanna diyor ki: “İnsanlar onunla çalışmak istemiyorlardı” boşanmalarına göre: “Aapka naam kötü ışık mein hain toh …”

Daha az görmek