Cumhuriyet Günü 2025 | Tejasswi Prakash: Hindistan, hayallerin gerçekleştiği bir ülkedir

şermin

Member
26 Ocak 2025, 07:43

Cumhuriyetin bu gününde Tejasswi kariyerine ve ona sunan olasılıklara baktı ve Hindistan'ın beklenti ile sunduğu çeşit ve zenginliğe baktı.

Aktris Tejasswi Prakash için, Cumhuriyet Günü kalbinde, yüzünde bir gülümseme yaratan çocukluk anıları ile özel bir yeri var. “Çocukken bu günü sevdim çünkü bir okul günü değildi. Ve Haberin Detaylarıda vatansever şarkılar, geleneksel Hint atıştırmalıkları ve aile zamanıyla dolu bir günle nasıl uyandığımı hatırlıyorum. “Büyüdüğünüzde, ülkenizin sizin için ne anlama geldiğini ve dünyanın en büyük demokrasisinde yaşamak için ne kadar mübarek olduğumuzu anlıyorsunuz,” diyor 31 yaşındaki “Bakın eğlence oldu.

Tejasswi Prakash

“Cumhuriyetin günü sadece ülkemizde anayasanın tanıtımını kutlamak için bir gün değil, aynı zamanda Hindistan ve Hintlinin bu gününü kutlamak için bir gün.” Sette vatanseverlik dolu bir gün bekliyorum. “

Aktör Tejasswi Prakash

Aktör Tejasswi Prakash

Tejasswi kariyerine ve bundan kaynaklanan olasılıklara bakar ve Hindistan'ın sunduğu çeşitlilik ve servetin beklentisiyle doludur. “Hindistan, olasılıklar, tezahürler ve büyük hayalleriniz olduğu ve hayallerinizin nasıl gerçekleştiğini görebileceğiniz bir ülkedir” diyor ve ekliyor: ” İnsanları deneyimleyebilir ”. Hayatın her alanından. Festivallerimiz bizi bir araya getiriyor, ailenin değeri bizi güçlendiriyor ve inancımız gelecek nesilleri vermeli.

En sevdiği vatansever filmi veya şarkısı sorulduğunda Tejasswi, türe olan sevgisini paylaştı. “Tüm vatansever şarkıları seviyorum çünkü yüzünüze ve kalbinize bir gülümseme koydular. Dünyanın herhangi bir yerinde olmayı, vatansever bir şarkı söylemeyi ve “Mera Bharaat Mahan” demeyi umursamayan gururlu bir Hintliyim, kapanıyor.

Rec sembolü
Önerilen konular