Daha fazla drama için can atan Eva Longoria, Desperate Housewives’a yeni bir bakış açısı getirmeyi hedefliyor

şermin

Member
Eva Longoria, sevilen dramatik dizi Desperate Housewives’da vahşi ve muhteşem Gabrielle Solis olarak ekranlarımızı süslediğinden bu yana on yıldan fazla zaman geçti. Hayranlar, yeniden başlatma olasılığı olup olmadığını uzun zamandır merak ediyorlardı ve Longoria bile Wisteria Lane’e dönüş arzularına karşı bağışık değil. Yakın zamanda Access Hollywood’da yayınlanan bir röportajda yetenekli oyuncu, olası bir canlanma ve sevilen karakterinin kaderi hakkındaki düşüncelerini paylaştı.

Eva Longoria (Instagram)

Longoria heyecanla şunları söyledi: “Kesinlikle bir etkileyici olurdu. Bir sosyal medya patronu gibi olurdu.” Gabby’nin şimdi nerede olacağını hayal ederken, kendisini herkesin bildiği bir isim yapan role duyduğu özlemi ifade etmekten kendini alamadı. “Gabby’i çok özledim. Gabby Solis olmayı özlüyorum,” diye itiraf ederek dünyanın dört bir yanındaki sadık hayranlarının kalplerine dokundu.

Ancak Longoria’nın coşkusuna rağmen dizinin yaratıcısı Marc Cherry, Wisteria Lane’in gizemli gizemlerini ve skandallarını yeniden ele almaya pek hevesli görünmüyor. Longoria, “Onunla birkaç kez konuştum. Şimdi neden yokmuş gibi hissediyor? Bunu bir yeniden başlatma uğruna yapmazdı. ‘Bu karakterler hakkında ne söylemeliyim?’ diye düşünüyor. Henüz tamamen sökmedik mi?’”

Longoria, Desperate Housewives’ın 2004’te gösterime girmesinden bu yana televizyon manzarasındaki önemli değişiklikleri kabul etti. O zamanlar dizi siparişleri sezon başına 24 bölümle çok yüksekti ve dizinin karakterlerinin hayatlarını derinlemesine incelemesine izin veriyordu. Longoria, “Şu anda olduğu gibi sezon başına altı bölüm yok. Yılda 24 bölümdü, bu karakterleri tamamen çıkardık. Sokakta yatacak kimse yoktu. Herkesle yattım. ‘Eh, şimdi ne yapacağız?’ gibiydim.”

Aktris ayrıca dizinin en parlak dönemindeki çığır açan doğasını da vurguladı. Longoria, “Yirmi yıl önce yaşlı ayrımcılığı ve ev hanımı olmakla ilgili bir şeyler söyledik ve bu şok ediciydi,” diye hatırlıyor Longoria. “Söylediğimiz ve yaptığımız çığır açıcı birçok şey vardı ve şu anda durumun böyle olduğunu düşünmüyorum. Şimdi norm gibi.

Bir Desperate Housewives’ın yeniden başlatılması umutları şimdilik suya düşmüş olsa da, hayranlar hâlâ Gabrielle Solis ve ev hanımlarının skandallarla dolu ve eğlenceli hayatlarının hatıralarını yaşatabilirler. Eva Longoria’nın ikonik karakterine olan tutkusu, dizinin hem izleyiciler hem de yetenekli oyuncular üzerinde yarattığı etkinin bir kanıtı. Geleceğin neler getireceğini kim bilebilir?

Ayrıca okuyun | Rapçiler adil ücret için savaşıyor! Snoop Dogg, yazarların grevi nedeniyle Hollywood Bowl’u askıya aldı

Belki bir gün Desperate Housewives’ın hayatlarında yeni bir bölüm başlayacak ama o zamana kadar Wisteria Lane’de bıraktıkları mirası onurlandırabiliriz.