David Beckham, Bayan Victoria'nın yaklaşmakta olan Netflix Docu'yu kızdırıyor “Çok Duygusal”

şermin

Member
David Beckham, karısı Victoria'nın yaklaşmakta olan Netflix belgelerini Salı günü MIP Londra'da alay etti. Futbol yıldızı, Steaming Company'nin baş içerik memuru Bela Bajaria'ya ek olarak, gösteriden ne beklediğini söyledi. 49 yaşındaki çocuk, onu bir belgesel ikna edebilen tek kişi olduğunu itiraf etti.

David Beckham ve Victoria Beckham, 7 Şubat 2025, Tetbury, Büyük Britanya'daki Highgrove House'da akşam yemeğini ziyaret edin.
David Beckham, Bayan Victoria'nın yaklaşmakta olan Netflix belgelerini tartışıyor

David, Spice Girls mezunu “en zorlu çalışan kadınlardan biri” olarak adlandırdı ve Hollywood Reporter'a göre “farklı bir ışıkta gör” dizisinin olduğunu açıkladı.

Ayrıca okuyun: Alec Baldwin'in karısı Hilaria, ne anlama geldiğini bilmeden bir prenup imzalamayı kabul ettiğini itiraf ediyor: “Çok aptalca”

“İşinize, hayatınıza, ailenize getirdiğiniz işi görecek. Bu belgeselin o kadar çok farklı unsuru var ki, insanlar yaptığı hokkabazlıktan şaşıracaklar ”diye ekledi.

David, Victoria'yı gemiye getirmenin zor olduğunu söyledi, ancak dizi “çok özel”. Eski futbolcuyu açıkladı ve “kolay olmadığını” ekledi. “Sanırım onu ikna edebilen tek kişi benim ve bir noktada yaptım,” diye itiraf etti.

Ayrıca okuyun: Halle Berry, perimenopoz semptomlarının “Herpes'in Kötü Davası” için karıştırıldığını gösteriyor.

50 yaşındaki şarkıcının model çizgisi ile ilgili olarak David, “Uzun zamandır düşünüyorum.” Dedi.

Inter Miami CF'nin ortak sahibi, “Victoria'nın moda paralesini kurduğu sıkı çalışmanın” çok komik bir kişiliği “olduğunu açıkladı. ama “benim kadar komik değil”.