Delnaaz Irani, Rajev Paul ile evliliğin “sevgi ve saygı olmadığını” söylüyor: her şey tetikleniyor

şermin

Member
Aktör Delnaaz Irani, eski kocasını Rajev Paul'ü ayrılmasından sonra ayırma kararını düşündü. Yakın zamanda yapılan bir röportajda Delnaaz, çiftin ilişkisinin birbirlerini kaybettikleri bir noktaya kötüleştiğini açıkladı. Çok okuma: Özel! Delnaaz Irani: Anne olmak için çok geç

Rajev, 2010'da ayrılmadan önce 14 yıl Delnaaz ile evlendi.

Ayrıca, birçok insanın o zamandan beri bir çocuğun ilişkisinin seyrini birlikte değiştirdiğini ve muhtemelen ayrılmasını engellediğini söyledi.

Delnaaz Rajev'den ayrılması üzerine

Screen'in Sevgili Me'nin bir bölümünde ortaya çıktığı sırada Delnaaz, Rajev ile evliliği hakkında konuştu ve bu da 2010'da bir ayrılmaya ve daha sonra 2012'de boşanmaya yol açtı.

Rajev'den ayrılma kararından dolayı geriye dönük olarak Delnaaz, “Gerçekten evlilikten çıkmadan önce evlilikte değildim. Rajev her zaman reddetti, ama onu ayırmıştı. Söylemek ya da asla söylemedi, ama bazen bazen sevgi ya da saygı yok.

Röportajda, onu Bigg Boss'ta görmezden geldiği için eleştiriye maruz kaldığını açıkladı. 22 yaşındayken Rajev ile evlendi ve 24 yaşındaydı.

Delnaaz şunları söyledi: “Hayatta savaşmak zorunda kaldık, gidip gelmediğimizi bilmiyorduk. Parçaları aldık ve hayatımızı yaptık ve sonra bir noktada bir yerde her şey sadece donanımlıydı. Ayrıldık, evliliğim ayrılmadan çok daha uzundu. Hala bir gün sıralanması umudum vardı, ama sonra duygusal, fiziksel ve zihinsel olarak, gittiklerinde bitti. Bigg patronu sırasında birçok rastgele insan da arkamda nasıl olduğunu yorumladı, ama ona dikkat etmedim. Bilmiyorsun. Hayatımı yaşamadın ve ayakkabılarımda değildin. Ben gitmiştim. Ben bakireyim; Bir ilişki sürdüğü sürece dürüst ve sadıkız. Biraz daha fazlası olur olmaz, tamamen kontrolden çıktık. “

Delnaaz ve Rajev arasındaki ilişki hakkında

Rajev, 2010'da kendilerini ayırmadan önce 12 yıl Delnaaz ile evlendi. 1993 yılında 1998'de Parivartan setleri ve çetelerde bir araya geldiler. Boşanmanız 2012'de tamamlandı. Boşanmalarından 6 ay sonra Bigg Boss gerçek şovuna katıldılar.

Delnaaz nişanlısı DJ Percy'de değişti ve Love'ı buldu. Hindustan Times ile yaptığı röportajda Delnaaz, 50. doğum gününün hayatında yeni bir bölümün başlangıcı olduğunu açıkladı. Arkadaşı DJ Percy Karkaria onu önerdi. Ancak, onunla evlenmesini değil, onunla yaşlanmasını istemedi. Bir çift olarak farklı bir yol seçtiğinizi ve birlikte keşfetmeyi sevdiğini söyledi.