Devoleena Bhattacharjee ve kocası Shanawaz Shaikh bir erkek bebek sahibi oldu: “Neşe paketimiz burada”

şermin

Member
19 Aralık 2024 11:33 IST

Televizyon oyuncusu Devoleena Bhattacharjee, kocası Shanawaz Shaikh'le birlikte erkek çocuğunu karşılarken heyecanını dile getiriyor.

Saath Nibhaana Saathiya'daki rolüyle tanınan televizyon oyuncusu Devoleena Bhattacharjee, ebeveynliği benimsedi. Oyuncu ve eşi Shanawaz Shaikh, 18 Aralık'ta erkek bebeklerini kucağına aldılar ve bu mutlu haberi sosyal medyada hayranlarıyla paylaştılar.

Devoleena Bhattacharjee, oğlunu kocası Shanawaz Shaikh ile karşılıyor. (Instagram'da)

(Ayrıca Okuyun: Devoleena Bhattacharjee, GF Safeena ile olan fotoğraflarında Dalljiet Kaur'un kocası Nikhil Patel'i eleştiriyor; hile yapmanın bir seçim olduğunu söylüyor)

Devoleena Bhattacharjee oğlunu ağırlıyor

Perşembe günü Devoleena Bhattacharjee Instagram'da erkek çocuğunun doğumunu duyurdu. Oyuncu bir Haber paylaştı: “Küçük neşe paketimiz olan oğlumuzun 18 Aralık'ta gelişini duyurmaktan büyük heyecan duyuyoruz.” Videonun başlığında “Merhaba dünya! Küçük melek oğlumuz burada… 18 Aralık 2024 (aynen böyle).” Sektör arkadaşları ve hayranları, çifti ebeveyn olarak yeni başlangıçlarından dolayı tebrik etti.

Haziran ayında Devoleena Bhattacharjee hamilelik söylentilerine yanıt verdi ve şunları söyledi: “Uzun süredir birçok kişi bana hamileliğim hakkında mesajlar gönderiyor ve haberler yayıyor. Böyle bir haberi hepinizle paylaşmak istediğimde bunu yapacağıma eminim.” Kendiniz yapın. Lütfen beni şimdi rahatsız etmeyin. Ancak daha sonra 15 Ağustos'ta hamile kadınların sıklıkla gözlemlediği bir Panchamrit ritüelinden fotoğraflar içeren samimi bir gönderiyle hamileliğini duyurdu.

Devoleena Bhattacharjee ve kocası Shanawaz Shaikh hakkında

Devoleena, erkek arkadaşı Shanawaz Shaikh ile Aralık 2022'de Lonavala'da sadece yakın arkadaşlarının katıldığı bir saray düğününde evlendi. Ancak oyuncu, trollerin dinler arası evlilik kararını sorgulamasıyla düğünü nedeniyle tepkiyle karşılaştı. Devoleena, Ekim 2023'te E-Times'a verdiği bir röportajda trollere yanıt verdi ve şöyle dedi: “Zengin bir adamla evlenseydim altın arayıcısı olarak etiketlenirdim ve eğer SRK (Shah Rukh) gibi biriyle evlenseydim Khan) Alırdım.” Şöyle dedi: usne kaisi ladki se shaadi kar lee (Nasıl bir kızla evlendi).”

Devoleena Bhattacharjee, en uzun soluklu televizyon programlarından biri olan Saath Nibhaana Saathiya'daki Gopi Modi rolüyle tanınıyor. Daha sonra hala Bigg Boss tarihinin en başarılı sezonlarından biri olarak kabul edilen Salman Khan'ın realite şovu Bigg Boss 13'te yer aldı. Ayrıca Bigg Boss 14'te Eijaz Khan için yedek oyuncu olarak ve Bigg Boss 15'te joker karakter olarak yarıştı, ancak her iki sezonu da kazanamadı.

Her büyük vuruşu yakalayın…

Daha fazlasını gör