Dhanashree Verma, meydan okuyan eleştiri, Yuzvendra Chahal ile boşanma sırasında olumsuzluk hakkında: “Kendimi çok güçlü bir şekilde inşa ettim”

şermin

Member
27 Mayıs 2025 13:51

Kriket oyuncusu Yuzvendra Chahal'dan boşanmasından sonra Dhanashree, kamuoyunda iş ve kişisel büyümeye odaklanmayı vurguluyor.

Dhanashree içeriğinin koreografı ve içeriği, evliliğinden beri kriket oyuncusu Yuzvendra Chahal hit rock ile inceliyor. Çift nihayet bu yılın Mart ayında boşandı ve onun için zor bir yolculuk olmalı, ancak tüm odağını işe getirdiğini gösteriyor.

Koreograf Dhanashree Verma kısa süre önce boşanması hakkında Yuzvendra Chahal ile boşanmasını açtı.

(Ayrıca okuyun: Yuzvendra Chahal'ın boşanmasından sonra Dhanashree ayrıca “hayatı taklit eden sanat” ile ilgili notu yayınlar. Sadakatsizlik hakkında şarkı vermek)

Dhanashree boşanmadan sonra kamuoyu kontrolünden bahsediyor

Tüm kamu yargısına nasıl meydan okuduğu sorulduğunda, Dhanashree Bombay Times'a şunları söyledi: “Beni hiç rahatsız etmiyor! Kendimi büyük bir iç güçle kuşattım ve odaklanmamın her zaman işimde olduğu için çok fazla sorumluluğum var. Her zaman.”

28 yaşındaki koreograf, kişisel büyümesine katkıda bulunmayan gürültüyü görmezden gelmeyi tercih ettiğini açıkladı. Gereksiz olanı filtrelemek ve dikkat dağıtıcı unsurlardan uzak durmak için kişisel hedeflerini hem kişisel hem de profesyonel olarak bilmesine yardımcı olduğu konusunda ısrar ediyor.

Halkın algısının onu kişisel olarak etkileyip etkilemediği sorulduğunda, “Şimdi kendim üzerinde daha fazla çalıştım. Çok zor bir insan olmama rağmen, şimdi yaşam tarzımı tamamen değiştirdim ve bana bağlı olan kendini sevme, iç güç, disiplin, spor, iyi yemek ve insanlara odaklandım.

Dhanashree ve Chahas ilişkisi

Dhanashree Verma ve Yuzvendra Chahal, Aralık 2020'de düğümü bağladılar. Ancak, 2022'de ayrıldılar. Daha sonra, 5 Şubat'ta, karşılıklı rıza ile boşanmak için bir aile mahkemesine ortak bir dilekçe sundular. Bu yılın Mart ayında nihayet Bombay Yüksek Mahkemesi tarafından boşandı.

Dhanashree son zamanlarda Rajkummar Rao ve Wamiqa Gabbis Bhool Chuk Maaf'ta özel bir dans numarası olan Ting Ling Sajna'da görüldü. Yönetmen Karan Sharma, romantik komedi 23 Mayıs'ta sinemaları vurdu.

Haberler / Eğlence / TV / Dhanashree Verma, meydan okuyan eleştiri, Yuzvendra Chahal ile boşanma sırasında olumsuzluk hakkında: “Kendimi çok güçlü bir şekilde inşa ettim”

Daha az görmek