Dhanashree Verma, Yuzvendra Chahal'ın boşanmasından aylar sonra aşık olup olmadığı sorusuna tepki verir

şermin

Member
02 Haziran 2025 02:32

Dhanashree Verma, onun hakkında görünen hikayelerden bahsetti ve ona dikkat etmediğini ekledi.

Koreograf Dhanashree Verma, kişisel hayatındaki kriz sırasında gerçek olmayabilecek hikayelerle nasıl başa çıktığını açtı. Times of India ile yaptığı konuşmada Dhanashree, kriket oyuncusu Yuzvendra Chahal'dan boşandıktan aylar sonra tekrar aşkı bulmaya açık olup olmadığını da anlattı. (Ayrıca okuyun | Dhanashree Verma, Yoksvendra Chahal ile boşanma sırasında olumsuzluk, “Kendimi çok güçlü bir şekilde inşa ettim”) hakkındaki Dhanashree Verma

Yuzvendra Chahal ve Dhanashree 2020'de evlendi. (Dhanashree9/Instagram)
Dhanashree, onlar hakkında yanlış hikayelerle nasıl başa çıktığını böler

Dhanashree, ona dikkat etmediği hakkında görünen hikayelerden bahsetti. Dedi ki: “Çevremde dolaşan hikayeler gerçeklerden çok uzak. Hiçbiri kim olduğumu yansıtmıyor ve bununla başa çıkmıyorum çünkü değerlerimi, yetiştirilmemi ve tanıdığım türden bir insanı biliyorum, her zaman inandım, haysiyet ve merhamet.

Dhanashree aşk hakkında cevaplar

Koreograf aşk ve bir kişinin bu şeyleri nasıl “planlayamayacağı” hakkında konuştu. Dedi ki: “Her zaman hedeflerime odaklandım, ister diş hekimi olarak ister şimdi eğlence endüstrisinde … Pyaar Ki Baat Karein, Toh (eğer aşk hakkında konuşursak) bu şeyleri planlayamazsınız. Genel olarak, Mera'nın ana yaşam çapının odak noktası Kya Dekh Rahi Hoon'um (benim odak noktam ve ne gördüğüm).”

Dhanashree ve Yuzvendra'nın boşanması hakkında

Bu yılın Mart ayında, Mumbai'deki mahkeme, ortak dilekçelerini kabul ettikten sonra onlara boşandı. Boşanma için 5 Şubat'ta karşılıklı onayla başvurdular. Ancak 20 Şubat'ta aile mahkemesi altı aylık zorunlu sona erme süresinden vazgeçmeyi reddetti. Çift, evlilikten 18 ay sonra Haziran 2022'den beri ayrıldı.

Dhanashree ve Yuzvendra'nın boşanması hakkındaki söylentiler, çift artık Instagram'da yaygın spekülasyonları engellemedikten ve tetiklemedikten sonra başladı. Dhanashree ve Yuzvendra, Aralık 2020'de Gurugram'daki samimi bir törenle düğümü bağladılar. Çift dört yıllık evlilikten sonra ayrılmaya karar verdi. İkisi, Yuzvendra'nın dans dersleri için ona yaklaştığında pandemi sırasında sosyal medyaya bağlandı.

Haberler / Eğlence / TV / Dhanashree Verma, Yuzvendra Chahal'ın boşanmasından aylar sonra aşık olup olmadığı sorusuna tepki verir

Daha az görmek