Dilip Joshi, efsanevi hattı 'Ae Paagal Aurat'ın neden Taarak Mehta Ka Ooltah Chashmah tarafından sürüldüğünü açıkladığında

şermin

Member
Taarak Mehta Ka Ooltah Chashmah, Hindistan'daki en uzun süredir devam eden televizyon programlarından biridir. Yıllar boyunca, gösteri efsanevi karakterler, anlar ve diyaloglar sundu. Sorabh Pant ile bir podcast'te Jethalal rolünü oynayan Dilip Joshi, unutulmaz diyaloğunun “Ae Paagal Aurat” ın bir şikayetten sonra yasaklandığını ortaya koydu.

Dilip Joshi bir zamanlar efsanevi 'Ae Pagal Aurat' hattının TMKOC tarafından sürüldüğünü açıkladı.

(Ayrıca okuyun: Dilip Joshi, Taarak Mehta Ka Ooltah Chashmah ortak yıldızlarıyla Rift hakkında söylentiler hakkında: 'Açıklığa kavuşturmak istemiyorum')

Dilip Joshi'nin diyaloğunun yasaklanmasının nedeni

TMKOC'dan hangi diyalog sorulduğunda Dilip, “Sette Daya (Disha Vakani) tepkisine dayanarak 'Ae Paagal Aurat'ın ifadesini doğaçlama yaptım. Kadın muafiyeti veya başka bir şey ve ben tekrar söyledim.

“Kimseyi daha aşağı aramamalı ve çok kaygısız bir şekilde söylenmesine rağmen, bazı insanlar yanlış aldı ve beğenmedi. Bugüne kadar bu benim en sevdiğim diyalog.”

Taarak Mehta Ka Ooltah Chashmah Hakkında

Taarak Mehta Ka Ooltah Chashmah, Chitralekha dergisi için Tarak Mehta'nın haftalık sütunu Diiya ne undha Chasma'ya dayanan bir Hintli sitcom. Gösteri 2008 yılında yayınlandı ve seyirciyi 17 yıl sürdürdü. Yıllar boyunca muazzam bir popülerlik kazandı ve şimdi bir kült klasiği olarak kabul ediliyor.

Dilip Joshi'ye ek olarak, gösteri Munmun Dutta, Mandar Chandwadkar, Sonalika Joshi, Sachin Shroff, Sunayana Fozdar ve Amit Bhat'ı da oynuyor. Line -up yıllar içinde birkaç kez değişmiş olsa da, gösteri hala TRP grafiklerini aşmayı başarıyor. SAB TV'de yayınlanır ve Sononyliv'te yayın yapabilir.