Dipika Kakar Pens Duygusal Not Shoaib Ibrahim'in doğum gününü kutladığında: 'Jitna Bhi Mushkil Samay Ho…'

şermin

Member
21 Haziran 2025 10:59

Dipika Kakar, Shoaib Ibrahim'in “en iyi ve en kötü zamanlarda” olduğunu söyledi. Ayrıca Shoaib'in ona nasıl baktığını bildirdi.

Dipika Kakar, karaciğer kanseri ameliyatından sonra hastaneden serbest bırakılmasından sadece birkaç gün sonra kocası Shoaib Ibrahim'in doğum gününü kutladığında duygusal bir not yazdı. Instagram'a giden Dipika Kakar, mutlu fırsatları kutlarken ve yakın zamanda hastaneye çekildiklerinde çiftin birkaç fotoğrafını paylaştı. (Ayrıca okuyun | Dipika Kakar, onu kanser teşhisi hakkında tanıdıktan sonra ne yapması gerektiğini açıklıyor.)

Dipika Kakar'ın Shoaib Ibrahim için doğum günü yazısı tamamen aşkla ilgili.
Dipika Kakar Abbey Shoaib Ibrahim'in Doğum Günü Üzerine Duygusal Not

İlk fotoğrafta ellerini tutan ve hastanenin koridoruna giden Dipika ve Shoaib'i gösterdi. Her ikisi de kameraya geri döndü. Bir sonraki resimler çiftin kamera için nasıl poz verdiğini ve hayattaki birkaç özel anı kutladığını gösterdi. Son resimde Dipika ve Shoaib, keklerle dolu bir masa, önlerinde bir buket çiçek ve balon olarak sarıldılar.

Dipika, Shoaib'in son birkaç hafta içinde onunla nasıl baktığını duyurdu

Dipika shoaib'e övgüde bulundu. Dipika resimleri paylaştı ve şöyle yazdı: “Her gün hayatımı sevgiyle aydınlatan adamı kutlayın … @shoaib2087 tum ho mai hun … (eğer oradaysanız, ben de oradayım, ben senin yüzünden ben bhi mushkil samay ho tumhara saath uska ehsaas nahi hone (ne olursa olsun) …”

Dipika zor zamanlarından bahsediyor

Dipika operasyonundan ve zor zamanlarından Shoaib'in onunla nasıl baktığını anlattı. O şöyle yazdı: “Son günler Humdono ne Bahut yüz yüz Kiya Hai… Hastane Koridoru Me Rona .. Mera Scan Bahut Darna…. Ka Din Operasyonu (icu Ke Din Operasyonu (hastane koridorunda ağlamaktan operasyonda ve operasyonda, operasyonda ve operasyonda, operasyonda ve operasyonda olduğumdan korktuk.

Dipika, Shoaib'in ona bebek olarak baktığını söylüyor

Aslında benimle ilgilendin. EK Chote Baby Ki Tarah (çocuk gibi) … ve bunu yapıyorlar … bu yüzden sadece beni sevmeyen, aynı zamanda beni de sıcaklığına sokan adamı diliyorum … ve mutlu olduğumdan emin olun … güvenli ve gülümseyen. Allah har khushi se nawaaze aapko … har dua i Aapka naam hai (Tanrı size her şansı versin, her duanın adına sahip olabilir), ”notunu kapattı.

Dipika'nın sağlığı hakkında

Dipika yakın zamanda sahnede karaciğer kanseri için 14 saatlik bir ameliyata maruz kaldı. Daha sonra bir süre yoğun bakım ünitesine taşındı. Aktör yakın zamanda hastaneden serbest bırakıldı.

Haberler / Eğlence / TV / Dipika Kakar Pens Duygusal Not Shoaib Ibrahim'in doğum gününü kutladığında: 'Jitna Bhi Mushkil Samay Ho…'

Daha az görmek