Ekta Kapoor, Bade Acche'nin öpüşme sahnesine yorum yaptığı için Ram Kapoor'a “sus” mu dedi? İşte olanlar

şermin

Member
8 Ocak 2025 12:05 IST

Ram Kapoor'un röportajının ardından Ekta Kapoor, “profesyonel olmayan oyuncuların şovlarım hakkında röportaj vermesi” hakkında şifreli bir gönderi yayınladı. Ayrıca onlara “susmalarını” söyledi.

Yapımcı Ekta Kapoor, görünüşe göre aktör Ram Kapoor'u, Bade Achhe Lagte Hain adlı şovundaki samimi sahneyle ilgili yaptığı yorumdan sonra eleştirdi. Geçtiğimiz günlerde Siddharth Kannan'la yaptığı röportajda Ram, sahneyi yazanın Ekta olduğunu ve çekincelerine rağmen devam ettiğini söylemişti. (Ayrıca Okuyun | Ram Kapoor, eğlence endüstrisinde 'cinsiyet eşitliğinin olması gerektiğini' düşünmüyor: Küçük ekran her şeyle ilgili…)

Ekta Kapoor'un Bade Achhe Lagte Hain'i sırasıyla Ram Kapoor ve Sakshi Tanwar'ı Ram ve Priya olarak canlandırdı.
Ekta “profesyonel olmayan oyunculardan” bahsetti

Ekta, Instagram hikayelerinde “çarpık hikayeler” yayan “profesyonel olmayan oyunculardan” bahsetti. Ancak kimsenin ismini vermedi. “Programlarımla ilgili röportaj veren profesyonel olmayan aktörler lütfen çenenizi kapatın!” kadar sürebilir. Konuşuyorum…… ama sessizliğin de bir asaleti var” diye yazdı.

Ekta, Instagram Hikayelerine baktı ve

Ekta, Instagram Hikayelerine baktı ve “profesyonel olmayan oyunculardan” bahsetti.
Söz konusu sahne neydi?

Bade Achhe Lagte Hai'nin yapımcılığını Ekta üstlendi. Başrol oyuncuları Ram Kapoor ve Sakshi Tanwar'dı. Samimi sahne ekrandaki bir öpücüğe benziyordu. Siddharth'la konuşan Ram, “Bir aktör olarak Mera kaam (aktör olarak benim işim) işimi yapmaktır. Kimseye bir açıklama borçlu değilim… Mera kaam hai script ko follow karo. Senaryo mein woh sahne hai, main kaise bol sakta hoon ki, 'Ye main nahi kar sakta?' Sekme Başrol Oyuncusu Nahi Hoon, Başrol Tantrum Wala Star Hoon (Benim işim senaryoyu takip etmek. Eğer sahne senaryoda zaten varsa “Bunu yapmayacağım” diyemem? O halde ben oyuncu değilim, Ben öfke nöbetleri geçiren bir yıldızım). Yani yanlış bir şey yapmadım.

Ram'in yakın zamanda öpüşme sahnesi hakkında söyledikleri

“Sahneyi yazan ve sahneyi yapmamızı isteyen Ekta'ydı. Ekta'ya “Bunu yapmak istediğinden emin misin?” dedim. TV mein kabhi hua nahi (TV'de hiç olmadı). Televizyonda ilk öpüşen bizdik ki bu çok önemli. Ve üç nesil (gösteriyi) birlikte izliyor… ama Ekta kendinden çok emindi, ki wo karna hai (bunu yapmalıyız). Bize güvendi. “Tamam, önce eşimden izin alacağım… Fir maine Sakshi ko bola ki (sonra Sakshi'ye söyledim) bak, Ekta'yla ben ilgileneceğim, bir sorunun olursa bana söyle…” dedim. Uske baad jo hua Ekta ne jhela (Bundan sonra ne olursa olsun Ekta sıcağa maruz kaldı). Programın yayınlandıktan sonra izleyicilerden tepki aldığını ifade etti.

Bade Achhe Lagte Hain Hakkında

Gösteri 2011'de gösterime girdi. Gösteride sırasıyla Ram ve Priya rolünde Ram ve Sakshi yer aldı. Hayranlar tarafından iyi karşılandılar ve gösteri bir hit oldu. Gösterinin ikinci sezonunda Ram ve Sakshi'nin yerini Nakuul Mehta ve Disha Parmar aldı.

Her büyük vuruşu yakalayın…

Daha fazlasını gör