Elf Yadav restoranda adama vuruyor ve durumu açıklıyor: “Aisa hi hoon main”

şermin

Member
Bigg Boss OTT 2 galibi Elvish Yadav bir başka tartışmanın ortasında kaldı. Pazar günü Jaipur'daki bir restoranda bir adamı dövdü. Sosyal medyada viral olan bir Haberda Elfish'in herkesin önünde bir adamı yumrukladığı ve ardından güvenlik ekibiyle birlikte dışarı fırladığı görüldü. Daha sonra aynı olayla ilgili sesli açıklama yaptı. (Ayrıca Okuyun: Bigg Boss OTT 2 galibi Elvish Yadav, 'Jammu: Sahte Anlatı'da 'mafya tarafından neredeyse dövülmeye' tepki gösteriyor)


Elf Yadav, Jaipur'daki bir restoranda bir kişiye vurdu.
Elf Yadav viral bir Haberda bir adama tokat attı


Videoda Elfish'in önce restorandan çıktığı, ardından içeride oturan adama doğru yürüdüğü görülüyor. Adamın yanına gider ve öfkeyle yüzüne tokat atar. Kişi karşılık vermeye çalışırken Elf ona doğru döndü ama ekibi tarafından durduruldu.

Kriket heyecanını daha önce hiç olmadığı gibi, yalnızca HT'de keşfedin. Şimdi keşfedin!
Onun açıklaması


Elvish daha sonra Shauk Hai hayran hesabından olayla ilgili bir açıklama paylaştı. Ana Apne Kaam Se Kaam Rakhta Hoon. Ana Chalta Hoon normal. Aur jo photo khichwane ko kehta hai, hum kichwate hai aaram se fotoğraf. Par, jo koi piche se comment pass karta hai, maa behen ki gaali deta hai, usko nahi bakshte (Kimseye vurmak ya da vurmakla ilgilenmiyorum. Bana soran herkesin fotoğraflarına tıklıyorum. Ancak birinin kişisel bir fotoğrafı varsa yorum yaparsan seni bağışlamam).

Ayrıca şunları ekledi: “Yanımızda polis ve komandolar da vardı. Yanlış bir şey yaptığımızdan değil. Bu kişisel bir meseleydi. Şahsen bana saldırdı, ben de gidip ona tokat attım. Hiçbir şey için pişman değilim.” . Aisa merhaba hoon main (sadece benim). Hakaretler yağdırdı, ben de kendi tarzımda karşılık verdim.”

Eğlence! Eğlence! Eğlence!
🎞
🍿
💃
Tıklamak WhatsApp kanalımızı takip etmek için
📲
Günlük dedikodu, film, program ve ünlü güncelleme dozunuz tek bir yerde