Elvish Yadav, Bigg Boss 18 Chum hakkında ırkçı yorumu için Ulusal Kadınlar Komisyonu tarafından suçlandı.

şermin

Member
13 Şubat 2025 08:40

Elvish Yadav yakın zamanda Chum tarafından ırkçı yorumlar yaptığında ve adını alay ettiğinde çağrıldı. NCW şimdi onu yarattı.

Ulusal Kadın Komisyonu (NCW), aktör Bigg Boss 18 adayı Chum'a karşı ırkçı yorumlar için YouTuber Elvish Yadav'ı bir araya getirdi. Bir News18 raporunda, 17 Şubat'ta görünmesi istendiğini söylüyor.

Chum Daring kısa süre önce Elvish Yadav'ı “ırkçı” açıklamaları nedeniyle ona karşı yaptı.
Kadın Komisyonu Elvish Yadav'ı arıyor

NCW, Elvish'in podcast'inde Chum hakkında aşağılayıcı yorumlar yaptıktan sonra bilgi aldı. Adını ve etnik kökenini alay etti ve yorumları için aksilikler aldı. Ayrıca, onun hakkında şaka yaparken Gangubai Kathiawadi'de işgal edildiğini alay etti.

Dedi ki: “Karanveer Ko Pakka Covid tha Kyunki Chum Kisko Pasand Aati Hai Bhai, Itna Taste Kiska Kharab hota Hai! Aur chum ke toh naam benim hi ashleelta hai… naam chum aur kaam gangubai Kathiawadi benim kiya hai (Karanveer kesinlikle covid, kim isteyen kardeşi, kardeşi? Ve hatta buddy'nin kendisi bu kadar kötü tadı var! Ve gangubi'de çalıştı Kathiawadi). “

Yorumları sosyal medyada öfkelendi. PTI, Arunaçhal Pradesh Devlet Kadın Komisyonu'nun (APSCW) ciddi şekilde “aşağılayıcı ve ırkçı” yorumlarını kınadığını bildirdi. APSCW Başkanı Kenjum Pakam, Ulusal Kadın Başkanı Komisyonu'na gelen bir mektupta, yorumların sadece chum için bir hakaret değil, aynı zamanda Kuzeydoğu Hindistan'daki kadınlar için de olduğunu söyledi. Komisyon, Elvish'e karşı katı önlemler çağrısında bulundu ve yetkililerden sorunu yasaya uygun olarak ele almalarını istedi.

Arkadaş nasıl tepki verdi

Chum ayrıca, Elvish'in yorumlarının kınandığı bir not kaydettiğinde soruna güçlü bir şekilde tepki verdi. Onu adlandırmadan, mizah ve nefret arasındaki sınırı geçtiğine dikkat çekti. “Birinin kimliğine ve ismine saygı duyun” eğlenceli “değil. Alaylı birinin başarısı “şaka” değildir. Mizah ve nefret arasındaki sınırı çizmenin zamanı geldi. Bunun sadece etnik kökenimle ilgili olmadığı ve Sanjay Leela Bhansali gibi bir vizyoner tarafından desteklenen bir filmin de göz ardı edildiği daha da hayal kırıklığına uğradı. “

Elvish onu arayan insanları görünce, bir vlogda iki katına çıktı ve şöyle dedi: “Toh Maine Kholke Dekha Maine Kahi Kya ırkçı yorumlar Kare Hain? Maine Chum Ke Upar Kuch Bol Rakha Tha. Waise Maine Kaha Maine Bola Ya Nahi, Hatao, Mujhe Olumsuzluk Chahiye HI Nahi. Agar Maan lo Kisiko Kharab gecikmesi raha hai sadece Bolne Se, Toh Bhai, Maine'nin bir kısmının kar diya'yı kaldırdığı. (Bu yüzden ırkçı sözler söyleyip söylemediğimi kontrol ettim. Chum hakkında bir şeyler söylemiştim. Söylemem ya da söylemem umrumda değil, kaldırdım. Herhangi bir olumsuzluk istemiyorum. Birisi kötü hissettiyse Dediğim şey, sonra bu kısmı kaldırdım). “

Rec simgesi
Önerilen konular