Erica Fernandes, Shaheer Sheikhs'in Patti'nin şiddetli ilişkisinin anılarını tetiklediğini söyledi: “Bana bir yara izi bıraktı”.

şermin

Member
16 Mart 2025 11:46

Erica Fernandes, geçmiş travma ile şiddet içeren bir ilişkiden açıldı ve mevcut benliğini şekillendirdiğini açıkladı.

Televizyon oyuncusu Erica Fernandes yakın zamanda önceki ilişkilerde yaşadığı travma ve kalp ağrısı hakkında konuştu. Shardul Pandit ile podcast hakkında yaptığı konuşmada Erica, Shaheer Sheikh'in filmi Do Patti'nin ona bir zamanlar durduğu şiddetli bir ilişkiyi hatırlattığını açıkladı.

Erica Fernandes şiddetli ilişkisini açar.

(Ayrıca okuyun: Erica Fernandes: Hala ince utanıyorum, insanlar benden daha fazla yememi istiyor)

Erica Fernandes şiddetli ilişkisini açıyor

Erica, bagaj, travma, güven ve gönül yarası gibi geçmişini düşündü, bugün olduğu kişiyi şekillendirdi. Hatırladı: “Çok şiddetli bir ilişki yaşadım. Aynı zamanda fiziksel olarak kötüye kullanıldı. Fiziksel istismarın olduğu bir aşamaya ulaştı. Ama bu noktada onları ortaya çıkarmak istemedim. konuşurken bir “reklam organı” başlatmakla suçlanmaktan korkuyordu.

Patti Erica'ya şiddetli ilişkisini nasıl hatırlattı?

Durumu nasıl bitirdiği sorulduğunda, oyuncu onunla tek başına uğraştığını ve sadece birkaç arkadaşını emanet ettiğini açıkladı. Deneyimin “bir yara izi” bıraktığını itiraf etti ve fiziksel istismarı temsil eden filmlerin izlemenin genellikle ağrılı geri dönüşleri tetiklediğini de sözlerine ekledi. Devam etti: “Shaheer'in Do Patti'yi gördüğümde beni bu günlere geri getirdi ve düşündüm, s ** t.”

Erica, hikayesini dikkat için paylaşmadığını açıkça belirtti ve bu konuda kamuya açık bir şekilde konuşma cesaretini geliştirmek için yıllarca ihtiyaç duyduğunu açıkladı. Başkalarından kendilerini ifade etmek ve iyileşmeleri için zaman ayırmaya izin vermek için benzer durumlardan geçmelerini istedi.

Erica ve Shaheer Sheikh daha önce hit televizyon programı Kuch Rank Pyar Ke Aise Bhi'de birlikte çalıştı ve burada ekrandaki kimyalarının seyirciyi kazandığı. Shaheer kısa süre önce Kajol ve Tanvi Azmi ile birlikte Kriti Sanon'da çift rol gösteren Do Patti'de oynadı. Öte yandan Erica, en son kısa film The Haunting'de görüldü.

Rec simgesi
Önerilen konular