Gautami Kapoor, bir adamın onu otobüste rahatsız ettiğini hatırlıyor: “Okul üniformamdaydım.”

şermin

Member
05 Mayıs 2025, 17:29

Gautami Kapoor, bir yabancı yüzünden, bir yabancı yüzünden bir yabancı otobüste bir yabancıdan sonra nasıl korktuğunu hatırladı.

Televizyon duşu Gautami Kapoor, çocukluğundan travmatize edici bir olayı açtı ve Sınıf 6'dayken bir halk otobüsüne nasıl maruz kaldığını hatırladı. Hauterfly ile yaptığı röportajda, bir yabancının onunla nasıl kötü davrandığını ve annesinin tepkisini hatırladığını açıkladı. (Ayrıca okuyun: Ram Kapoor'un karısı Gautami kilo kaybı hakkında: “Bir operasyona maruz kalmadı, doğal yolda karar verdi”)

Gautami Kapoor, çocukluğunda rahatsız olduğunu hatırlıyor.
Gautami, bir erkeğin onunla otobüste nasıl kötü davrandığını hatırlıyor.

Gautami, ailesinin hiçbir aracı olmadığı için beşinci standardından bu yana otobüslerde seyahat ettiğini açıkladı. Daha sonra altıncı standarttayken otobüste taciz edildiğini hatırladı ve şöyle dedi: “Bir adam elini arkadan koydu. Çok gençtim, bu yüzden olanları kaydetmem biraz zaman aldı. Korktum ve hemen otobüsten çıkan otobüsten çıktı.

Gautami annesinin tepkisini hatırlıyor

Gautami, olay gerçekleştiğinde okul üniformasında olduğunu da sözlerine ekledi. Annesinin tepkisini hatırladı ve dedi ki, “Eve geldiğimde ve annem dedi ki:” Deli misin? Arkasına dönüp adamı vurmalıydın ya da yakasında yakalanmalıydın. “Bana asla korkmamam gerektiğini söyledi.

Gautami Kapoor hakkında

Gautami Kapoor, Cumartesi gerginliği ve ailesi 1 numaralı ailede televizyon programlarında oyunculuk kariyerine başladı. SE popülerlik kazandı ve Ghar Ek Mandir şovunda başrol oynadı ve Kehta Hai Dil, Kyunki Saas Bhi Kabhi Bahu Thi ve daha fazlası şovu ile iyi bilinen bir isim oldu.

Gautami, Pyaar Tune Kya Kiya, Fanaa, Yılın Öğrencisi, Shaadi Ke tarafı etkileri ve çok daha fazlası gibi çeşitli filmlerde de görüldü. En son Gyaarah Gyaarah serisinde görüldü. Umesh tarafından düzenlenen fantezi gerilim serisi, popüler Kore dramas sinyalinin bir uyarlamasıdır. Dizi ayrıca Critica Kamra, Raghav Juyy ve Dhairya Karwa'yı içeriyor ve Zee5'te mevcut.

Haberler / Eğlence / TV / Gautami Kapoor, bir adamın onu otobüste rahatsız ettiğini hatırlıyor: “Okul üniformamdaydım.”

Daha az görmek