Gautami Kapoor trol kocası Ram Kapoor kilo kaybını çoğaltarak. Tepkisine bir göz at

şermin

Member
Aktör Ram Kapoor ve eşi Gautami Kapoor kısa süre önce kendilerini Instagram takipçilerinin iyice eğlendiği eğlenceli bir sosyal medya değişimine davrandılar. Şaka, Gautami, Ram'in dolabında kaydettiği kilo kaybı Habersu Habersunu paylaştığında başladı. Ram, karısının Habersu tarafından eğlendirildi. Çok okuma: Ram Kapoor Bieger Big Arms, 55 kg'lık sert bir kilo kaybının Ozempic veya Operasyondan gelmediğini kanıtlıyor. Video izle

Geçen yıl Ram Kapoor, hayranlarını inanılmaz bir kilo kaybı dönüşümü ile şaşırttı.
Gautami Ahmt Ram Kapoors Kilo Kaybı Videosu

Salı günü Ram, kilo kaybı için Habersunu yeniden yaratan bir Gautami klibi yayınladı. Videoda sözlerini tekrarladı ve tıpkı Ram gibi kaslarını çaldı. Gautami şöyle der: “Neler oluyor, Insta ailem? Birçok kişi bana dönüşümüm ve ne yaptığım hakkında sorular sordu. Ama sadece hepsine sormak istiyorum. Birisi sorun nedir?”

“Yani bu benim hayatım ve istediğim gibi yaşayacağım. Ama sadece istiyorum. Kendinize hala bitmediğimi söyle. Ben işteyim. İşim biter bitmez ve hazır olur olmaz. Sana gösterirdim ”diye ekledi.

Eğlenceli bir Ram Haberyu Instagram'a gönderdi ve şöyle yazdı: “Ne f#@!! ????”. Gautami yorum alanında cevap verdi: “Tüm memler için … bunu yapmak zorundaydı”.

Daha sonra, şu anda Mumbai'den olmayan Ram, karısının Habersuna tepkisini yayınladı. Klipte şöyle dedi: “Bu komedyenlerin yaptığı eğlenceli, bu yüzden onları tekrar kaldırıyorum. Ne düşünüyorsun – NO. NO. Sadece şehirde olmadığım için. Dolabımdan çıkın ve bu Haberları kendi dolabınızda oluşturun. “

Hayranlar tepki veriyor

Taraftarlar tamamen komik Haber ve Ram ve Gautami arasındaki şakaya ikna oldular ve çifte övgü ve hayranlıkla duş almak için yorum alanına gitti.

“Çiftlerin bir noktadan sonra birbirlerine benzediğini söylüyorsanız,” başka bölümlerle yazdınız, “Gautami Ji en iyi kocaya ödülü hak ediyor.”

“Bu mikropların mikropları! @Gautamikapoor Dudeeeeee, ”diye yazdı aktör Sumona Chakravarti. Aktör Gajraj Rao ve diğerleri yorum alanında gülen ifadeler bıraktılar. Bir hayran şöyle yazdı: “Ne derseniz, Haberda çok tatlı”.

Ram Kapoors Kilo Kaybı

Geçen yıl Ram kilo kaybı dönüşümü ile interneti şok etti. Achhe'nin yıldızı, fitness gezisi sırasında 55 kg kaybetti ve birçoğu operasyon geçirdiğini veya kilo vermek için ozempik/kilo kaybı ilacı kullanıp kullanmadığını merak etti.

Oyuncu mermerlere hitap etmek için Instagram'a gitti. Dedi ki: “Her şeyden önce, bunu yaptığımda yanlış bir şey yok (ozempik veya operasyon). Ama şimdi, 30 saniyeden daha kısa bir sürede, hiçbir şey yapmadığımı kanıtlayacağım. İşte buradayım, ama hala işteyim … En iyi bedenim yok. Mesele şu ki, bu tür bir dönüşüm zor iş ve uzun, uzun saatler, kısaltma yok, ameliyat yok, ozempik gerekmez. Bu sadece kilo veriyor.

“Dört ila altı ay içinde bloklarla sallanan 6 paket alacağım. Bu zor turda yapılmalıdır. Anla! Ama ozempik veya operasyon yapan biri, ne olacak? Aferin sana. “