George Wendts'in ölüm nedeni, ölüm sertifikasının yürek parçalayıcı detayları ortaya çıkardığını gösterdi

şermin

Member
George Wendts'in ölümünün nedeni olan 'prost'un ölümünün nedenleri, aniden öldükten sonra haftalarca açıklandı. NBC şovunun 11 sezonunda Barfly Norm Peterson oynamasıyla ünlü olan Wendt, kalp durmasından öldü, TMZ tarafından alınan bir ölüm sertifikası bildirdi.

George Wendt'in ölüm nedeni, ölüm sertifikası ortaya çıkıyor, yürek parçalayıcı ayrıntıları ortaya çıkarıyor (Frank Micelotta/Televizyon Sanat ve Bilimler Akademisi/AP görüntüleri/AP görüntüleri, dosya) (Frank Micelotta/Invision/AP)

Ölüm sertifikasında, kangestive kalp yeterliliği, koroner arter hastalıkları ve yüksek tansiyonlar da altta yatan nedenler olarak listelenmiştir. Listelenen diğer faktörler son aşamada (böbrek yetmezliği) ve hiperlipidemi böbrek hastalığı idi.

Wendt'in akrabaları New York Post'a 17 Mayıs Salı günü 76 yaşında “uykusunda huzurlu” öldüğünü bildirdi. “Sonsuza dek kayıp olacak. Aile bu süre zarfında gizlilik istedi.”

Wendt son halka açık görünümlerini 2024'te gerçekleştirdi. Özellikle, bir norm olarak rolü için bir komedi dizisinde aktörün desteği için altı Emmy adaylığı aldı.

“Onu sevmemek imkansızdı”

Wendt'in ortak yıldızlarının çoğu, ölümünden sonra çıkışla ilgili ifadelerde hatırladı. Danson, 77 yaşındaki “Prost” un yardımcı yıldızı Ted Danson, “Georgie'nin artık bizimle olmadığı içindeyim” dedi. “Tüm sevgimi Bernadette ve çocuklara gönderiyorum. Buna alışmak için uzun zaman alacağım. Seni seviyorum Georgie.”

Rhea Perlman şunları söyledi: “George Wendt şimdiye kadar tanıştığım en tatlı ve en dost canlısı adamdı. Ondan hoşlanmamak imkansızdı. Carla olarak, genellikle onun yanındaydım, çünkü standart her zaman barın sonunda aynı yeri aldı.

Wendt daha sonra iki “sevinç” balıkta oynadı: “tortellis” ve “Frasier”. Karısı, oyuncu Bernadette Birkett tarafından hayatta kaldı; Çocuklarınız Hilary, Joe ve Daniel; Ve üvey çocukları Joshua ve Andrew.