Gulki Joshi, bir ödül vermeden önce MS Dhoni'yi neredeyse taciz ettiğini hatırlıyor: “Korku düzeyinde mobbed”

şermin

Member
28 Nisan 2025 12:45

Gulki Joshi, güvenliğin müdahale ettiğini ve hoş olmayan durumdan kurtardığını açıkladı.

Phir Subah Hogi ve Nadaan Parindey Ghar Aaja gibi şovlarla bilinen aktör Gulki Joshi, korkutucu bir deneyim paylaştı ve kriket yıldızı MS Dhoni'yi sunduğunda neredeyse rahatsız olduğunu açıkladı. Çok okuma: Aamir Ali 14 yaşında cinsel taciz edildiğini açıklıyor: “Trenlerde seyahat etmeyi bıraktım çünkü dokunuldum.”

Güvenliğin müdahale ettiğini ve hoş olmayan durumdan kurtardığını da sözlerine ekledi.

Güvenliğin müdahale ettiğini ve hoş olmayan durumdan kurtardığını da sözlerine ekledi.

Gulki ürpertici bir olayı hatırlıyor

YouTube kanalı -filmutmutmantra hakkında bir konuşma sırasında Gulki, birkaç yıl önce memleketi Ranchi'yi ziyaret sırasında meydana gelen bir olayı hatırladı.

Dedi ki: “Bu uzun zaman önce oldu. IPL için Ranchi'ye gittim – Bay Dhoni'yi ödüllendirmek zorunda kaldım. O zamanlar Nadaan Parinde (2014), etkinliğe katıldığımda davet edildi ve dışarıda olduğumda davet edildi. Kalabalık.

Dhoni ile görüşmede

Dhoni ile yapılan toplantının gözden geçirilmesiyle Gulki, “Bay Dhoni ile tanıştığımda, bir kahraman – mütevazı, sıcak ve zemin umduğu her şeydi. Maçtan sonra tükenmesi gerekse de, her hayranı sabırla vurdu, gülümsedi, fotoğraf çekti ve herkesi şu anda onsuz yaptı. Gerçek alçakgönüllülük birleştirildi.

Gulki en son çalışma cephesinde Hasratin 2'de görüldü.

Haberler / Eğlence / TV / Gulki Joshi, bir ödül vermeden önce MS Dhoni'yi neredeyse taciz ettiğini hatırlıyor: “Korku düzeyinde mobbed”

Daha az görmek