Hina Khan, arkadaşı Rocky Jaiswal'ı övüyor: “Onun hakkında konuştuğumda boğuluyorum”

şermin

Member
3. aşamada meme kanserine karşı savaşan aktörler Hina Khan, arkadaşı Rocky Jaiswal'ı tüm kanser tedavisi için en derin minnettarlığına maruz bıraktı. Hina, onun hakkında konuşurken sık sık duygulardan bunalmış olduğunu itiraf etti. Çok okuma: Hina Khan'ın arkadaşı kanser tedavisi sırasında tıraş oldu, bacaklarını hastanede masaj yaptı, ev yapımı yiyecek gönderdi

Hina Khan birkaç yıldır Rocky Jaiswal ile birlikte.
Hina Khan duygusallaşıyor

Hina, kıvırcık masallarda göründüğünde arkadaşı hakkında konuştuğunda duygusal hale geldi. Dedi ki: “Yanınızda olgun ve anlayışlı bir partneriniz varsa, karşılaştırılabilir bir şey yok. Yolculuk daha tatlı oluyor. Adını aldığımda, bu adamın bana ne yaptığını, benimle nasıl olduğunu ve elimi nasıl uzattığını açıklayacak hiçbir sözüm yok. Her zaman bunu yapacak – bu tam olarak onun türü. Ben bunalmışım; Onun hakkında konuştuğumda başlıyorum. Her kadın onun gibi bir adamı hak ediyor. “

Ayrıca Rocky'yi 12 yılı aşkın bir süredir tanıdığını ve ilk şovunun setine vurduğunu açıkladı. Hina, bir gün sadece bir kucaklama sırasında birbirlerine yönelik olduklarını bildiklerini açıkladı.

Hina ekledi: “Yiyecek ve seyahat yoluyla bağlanıyoruz ve aramızda çok fazla sevgi var. Bu ona gerçekten sert vurdu. Ama bununla asla gurur duymaz;

Bir süre önce Hina, Instagram'da arkadaşı için uzun bir not yazmış ve son zamanlarından birkaç fotoğraf ve Haber paylaşmıştı. Onun için başını nasıl traş ettiğini yazdı, doktorları ziyaret etmeden çok önce kendini hazırladı ve onunla ilgilendi.

“Ruhumla ilgilenen adama, her zaman” Sana sahibim “diyen adama. Her zaman yanımda olan adam için, yüz neden olsa bile. Sadece nasıl kalacağını bilen bu özverili adamda. Biz birlikteydik. Her kalın n ince, ”diye yazdı bir başlık olarak.

Hinas kanseri teşhisi

Haziran 2024'te Hina, 3. aşamada meme kanseri teşhisi konduğunu açıkladı. Instagram katkısında şöyle açıkladı: “Herkese merhaba, son söylentileri ve bazı önemli haberleri tüm hinaholiklerle ve beni seven ve benimle ilgilenen tüm parçalarla ele almak istiyorum. Benim için sahnede meme kanseri teşhis edildi. “

“Güçlü, kararlıyım ve bu hastalığın üstesinden gelmek zorundayım. Tedavim zaten başladı ve daha da ortaya çıkmak için gereken her şeyi yapmaya hazırım. Bu süre zarfında saygınızı ve gizliliğinizi istiyorum. “O zamandan beri aktör, sosyal medyadaki katkılar ve Haberlar aracılığıyla tedavilerini belgeledi.

Geçen ay Hina kanser tedavisi hakkında bir güncelleme yaptı. Mumbai'deki bir etkinlikte paparazzi ile konuştuğunda, “Chemos'larım bitti, ameliyatım bitti, şu anda farklı bir tedavi içindeyim. İmmünoterapilerimi alıyorum ve her şey yolunda gidiyor. “