Işık, kamera, ehliyet! Kim, DMV fotoğraf çekimini büyüleyici bir olaya dönüştürüyor

şermin

Member
The Kardashians’ın yeni bir bölümünde Kim Kardashian, DMV’ye bir gezinin bile göz alıcı bir ilişki olabileceğini kanıtladı. Reality yıldızı, “çekeceğiniz en önemli fotoğrafı” – ehliyetinin fotoğrafını – çekmeye hazır, güvenilir cazibe ekibi eşliğinde Kaliforniya’nın DMV’sine şık bir şekilde geldi.

Kim Kardashian, lisanslı fotoğrafı için DMV’ye bir kuaför, bir makyöz ve kendi ışıklandırmasını getirdi. (twitter)

450 dolarlık Balenciaga pedikür parmak arası terlik, kolsuz siyah boğazlı üst ve büyük beden ceketiyle Kardashian görkemli bir giriş yaptı ve “Yemin ederim, buraya ehliyetimi almaya geldim” diye haykırdı. Kardashian, DMV’yi yalnızca fotoğraf çekimi için açık tuttuğu için personele minnettarlığını ifade ederken, stil araçlarıyla dolu bir çanta taşıyordu.

Kameralar dönerken Appleton, “Bugün Kim’in ehliyet fotoğrafını hazırlıyoruz,” diye açıkladı ve makyaj sanatçısı Ariel Tejada yanında kıkırdadı. Ünlü kuaför, fotoğrafın önemini vurgulayarak, “Bu çok önemli çünkü uzun süre onunla yaşamak zorundasın.” diyen Tejada, Kardashian’a bir beşlik çaktı ve şaka yollu ekledi, “Kim nereye giderse gitsin, Ariel ve ben. onları geri aldım.”

Kardashian plastik bir sandalyede oturmuş telefonuyla meşgulken, Tejada ustalıkla makyaj yaparken, Appleton zahmetsizce bir kıvrımla saçlarında kumsal dalgaları yarattı. Sahne, güzellik ve bürokrasinin mükemmel bir karışımıydı ve bir yapımcının yorumuyla, “Fotoğraf için göz alıcı olmana bayılıyorum.” Kardashian, “Yani, bu hayatında çekeceğin en önemli fotoğraf. hayat olacak.”

Hazırlık seansı sırasında, Kardashian ve ekibi arasında boy konusunda hafif yürekli bir tartışma çıktı. Ehliyet kayıtları onun 5’7″ boyunda olduğunu belirtmesine rağmen, Kardashian onun en az bir inç daha uzun olduğu konusunda ısrar etti. Tejada, “kesinlikle 5’7 civarında” olduğunu söyleyerek şakacı bir şekilde onunla dalga geçti.

Göz alıcı ekibiyle çevrili olan Kardashian, fotoğrafının çekileceği anı sabırsızlıkla bekliyordu. Appleton titizlikle saçını düzeltirken Tejada bir lambayı kaldırdı. Sadece iki denemeden sonra, DMV fotoğrafçısı çok memnun olacak şekilde kareyi yakalamayı başardı. Kardashian, “Birincisi en kötüsü, ikincisi en iyisidir” atasözüne atıfta bulunarak kız kardeşi Kourtney ile dalga geçmekten kendini alamadı ve sırıtarak ekledi, “İşte bu yüzden ikinci çocuğum.”

Ayrıca okuyun | Caitlyn Jenner, Khloe’nin doğum gününde Kardashians’ın üvey ebeveyni olmakla ilgili samimi itirafında “Mükemmel değildim” dedi.

Kardashian, DMV’ye tamamen göz alıcı bir ekip getirmenin savurganlığını kabul ederken, özür dilemeden “Umurumda değil” dedi.