Jennifer Coolidge, The White Lotus S3'ün bir parçası olup olmadığını açıkladı: Kıskanıyorum

şermin

Member
Amerikalı aktris Jennifer Coolidge, The White Lotus'un 3. sezonu için oyuncu seçimi haberini kıskanmamanın zor olduğunu itiraf etti. Coolidge'in en sevdiği Beyaz Lotus karakteri Tanya da birinci ve ikinci sezonlarda yer alan birkaç karakterden biriydi ve her iki performansıyla da Emmy ödülü aldı. Ne yazık ki Tanya ikinci sezonun sonunda trajik bir şekilde öldü. (Ayrıca Okuyun: The White Lotus Sezon 3: Emmy Adayı Dizinin Geri Dönüşü Hakkında Bilinmesi Gereken 5 Şey)


Beyaz Lotus'taki Jennifer Coolidge.
Jennifer'ın söyledikleri


“İnsanlar bana orada olup olmadığımı soruyor. Dürüstçe söyleyebilirim ki şu ana kadar kimse bana bundan bahsetmemişti. Sanırım öldüm. Sanırım şimdi öldüm ve belki de sonsuza kadar ölmüş olacağım” dedi Today'e.

HT ile bir dizi tarihi yürüyüşle Delhi'nin zengin tarihini deneyimleyin! Şimdi katıl

“Giden herkesi kıskanıyorum. Sadece iyi bir sporcu olmadığımı vurgulamak istiyorum ama bu konuda yapabileceğim hiçbir şey yok. Eğer seni öldürürlerse bunu kabul etmek zorundasın. Çünkü bu, kostüm bedenlerinizi veya buna benzer şeyleri sormadıkları anlamına geliyor (gülüyor). Bitti! Hala bir şeyler almam gerekiyor. Sanırım farklı bir şey yapmam gerekiyor,” diye ekledi Jennifer.

Beyaz Lotus Sezon 3 Hakkında


The White Lotus'un üçüncü sezonu Hawaii ve Sicilya'daki sezonların ardından Tayland'da geçecek. Sezon 1 yıldızı Natasha Rothwell, yeni gelenler Carrie Coon, Scott Glenn, Walton Goggins, Leslie Bibb, Michelle Monaghan, Parker Posey, Dom Hetrakul, Jason Isaacs, Tayme Thapthimthong, Sarah Catherine Hook, Sam Nivola, Patrick Schwarzenegger ve Aimee Lou'nun geri dönüşü Wood'a katılacak. Nicholas Duvernay, Francesca Corney, Arnas Fedaravicius, Christian Friedel, Morgana O'Reilly, Lek Ukrayna'da halkın öfkesinin ardından HBO, Milos Bikovic'in yerine Julian Kostov'u getirdi.

Shadow and Bone oyuncusu, çekimleri bu ay Tayland'da başlayacak olan dizinin üçüncü sezonu için geri dönecek. Ukrayna Dışişleri Bakanlığı'nın Bikoviç'in Rusya'nın Ukrayna'yı işgaline açık desteğine yönelik kamuoyu önünde yaptığı eleştirinin ardından HBO'nun Bikoviç'le “yollarını ayırmaya karar vermesinin” ardından oyuncu kadrosuna katıldı.

Bikovic görevden alınmasının ardından yaptığı açıklamada, “Çok değer verdiğim ve meslektaşlarına derin saygı duyduğum bir dizi olan White Lotus'un bir parçası olmak benim için bir onurdu” dedi.

Eğlence! Eğlence! Eğlence!
🎞
🍿
💃
Tıklamak WhatsApp kanalımızı takip etmek için
📲
Günlük dedikodu, film, program ve ünlü güncelleme dozunuz tek bir yerde.