KBC 16 -Aishwarya Rai'nin güzelliğine takıntılı olan Amitabh Bachchan, “Haan Hum Jaante Hain” diyor.

şermin

Member
Amitabh Bachchan şu anda popüler sınav şovu Kaun Banega Crorepati 16'da Junior Haftası'nı organize ediyor. Yakın zamanda gerçekleştirilen bir bölümde, Aishwarya Rai Bachchan'ın güzelliğinden etkilenen genç bir aday, deneyimli aktörden bazı güzellik noktalarını paylaşmasını istedi. Süperstar, atanamaz bir reaksiyona sahipti.

Amitabh Bachchan, Aishwarya Rai'nin güzelliğine tepki verir.

(Ayrıca okuyun: Amitabh Bachchan, Rekha, Jaya Bachchan Silsila, Sridevis Chandni Sevgililer Haftası boyunca sinemalarda yayınlanacak)

KBC 16 Aday Aishwarya'nın Güzelliğini Ödülüyor

Big B, KBC 16 Pranusha Thamke istek listesine biraz fikir verdiğinde, ilk isim gelini Aishwarya Rai, ardından K-pop ve hafızaydı. Aday Aishwarya'nın güzelliği hakkında konuştuğunda, “Efendim, Aishwarya Rai Bachchan Bahut Khoobsurat Hain (Sir, Aishwarya Rai Bachchan çok güzel).” Amitabh yüzünde kocaman bir gülümsemeyle cevap verdi: “Haan, Hum Jaante Hain” (evet, biliyorum).

Aday daha sonra güzellik ipuçlarını istedi ve ekledi: “Khoobsurati jatane ke liye sabd kam pad jaaye, itni khoobsurat hain. güzellik ipuçları.)

Amitabh Bachchan tepki veriyor

Bu noktada Big B: “DeKhiye, ek baat Bataye Aapko. Chehre Ki Khoobsurati, ne Kuch saalon benim Jaayegi ile benim Jaayegi, What Sabse ahem Rehti Hai O Khoobsurat Banaieye, birkaç yıl, ancak güzellik. Kalbin gerçekten önemli.)

Aishwarya Rai ve Abhishek Bachchan'ın evliliği

Aishwarya Rai Band Nisan 2007'de Amitabh Bachchan ve Jaya Bachchan'ın oğlu aktör Abhishek Bachchan ile. Çift bir kızı, Aaradhya Bachchan'ı paylaşıyor. Boşanmaları hakkında söylentiler birkaç kez ortaya çıkarken, en genç halka açık görünümleri spekülasyonu verdi ve hayranlarına rahatlama getirdi.

Amitabh Bachchan'ın yaklaşan projeleri

Amitabh Bachchan en son Nag Ashwin'in Kalki 2898'de Deepika Padukone, Prabhas ve Kamal Haasan'ın başrolünde görüldü. Film, toplanan gişede büyük bir başarıydı £Dünya çapında 1000 crore. Daha sonra Ribhu Dasgupta liderliğindeki drama Bölüm 84'te gösterilecek. Film ayrıca Diana Penty, Abhishek Banerjee ve Nimrat Kaur'u önemli rollerde gösteriyor. 2023'te açıklanmış olmasına rağmen, yayın tarihi hala onaylanmalıdır.