Krushna Abhishek, Comedy Circus'tan günde 3 lakh rupi kazandığını söyledi

şermin

Member
Krushna Abhishek televizyondaki kariyerinden bahsetti ve hatta komedi çalışması için aldığı ücretten bile bahsetti. Bharti TV'ye verdiği yeni röportajda aktör, Bollywood oyuncusu Govinda'nın yeğeni olması nedeniyle pek çok kişinin kendisine rol vermekle ilgilendiğini paylaştı. (Ayrıca Okuyun: The Great Indian Kapil Show: Kapil Sharma ve Sunil Grover sonunda Netflix dizisi için yeniden bir araya geliyor. Komik tanıtımı izleyin)

Krushna Abhishek Büyük Hint Kapil Show'da görülecek.
Krushna'nın söyledikleri

Komedyen Bharti Singh ile Bharti TV podcast'inde yaptığı röportajda Krushna, “Comedy Circus'u yalnızca para için imzaladım. Bundan çok memnun kaldım. onlar bana verdi ₹Bölüm başına 1,5 lakh. Govinda'nın yeğeni olduğum için bana çok saygı duyuyorlardı. Bir şeyler yapacağım gerçeğinden o kadar etkilendim ki ₹Günde 3 lakh.”

Bhojpuri filmleri hakkında

Aynı röportajda Krushna, Bhojpuri filmlerinde oyuncu olarak kariyerinden de bahsetti ve şunları ekledi: “O zamanlar Bhojpuri filmleri yapıyordum ve onlar için para alıyordum. ₹Film başına 3 lakh. 30 gün, gece gündüz çekim yaptım ve sonra çok para kazandım.” Bhojpuri filmlerindeki çalışmalarından büyük gurur duyduğunu sözlerine ekledi ve sahneleri ve bu film hakkında pek bir şey anlayamadığı bir film üzerinde çalışmaktan bahsetti. gişede süper bir hit olduğunu kanıtladı.

Krushna Abhishek bundan sonra The Great Indian Kapil Show'da görülecek. Yeni programın logline'ında bunun “bir havaalanının karmaşasında geçen ve her hafta önde gelen ünlü konukların yer aldığı çeşitli sohbet programı” olduğu belirtiliyor. Kapil Sharma ve Sunil Grover gösteri için yeniden bir araya gelecek, Archana Puran Singh, Kiku Sharda ise , Rajiv Thakur ve Krushna Abhishek de gösterinin bir parçası.

Eğlence! Eğlence! Eğlence!
🎞
🍿
💃
Tıklamak WhatsApp kanalımızı takip etmek için
📲
Günlük dedikodu, film, program ve ünlü güncelleme dozunuz tek bir yerde