Kumkum Bhagya oyuncusu Pooja Banerjee ikinci hamileliğini doğum fotoğrafı çekimleriyle duyurdu. Resimleri gör

şermin

Member
Kumkum Bhagya yıldızı Pooja Banerjee, ikinci çocuğunu karşılamaya hazırlanırken çok memnun. Aktris ve kocası yüzücü Sandeep Sejwal, ailelerini genişletmekten heyecan duyuyor. Çok okuma: Pooja Banerjee ve Sandeep Sejwal Hoş Geldiniz Bebeğim, Kardeşi Neil Banerjee Onaylandı

Pooja 2017 yılında Sandep Sejwal ile evlendi. İlk çocuğu, bir kızı Sana, 2022'yi karşıladı.
Pooja Banerjee ikinci hamileliği duyurdu

Cuma günü, Pooja, annelik fotoğraf çekiminin fotoğraflarını paylaşırken, güzel haberleri hayranları ve takipçileriyle paylaşmak için Instagram'a gitti. 2022'de ilk kez anne olan aktör, bebek yumruğunu nasıl tarttığını gördüğü resimler yayınladı.

Pooja, “@sanassejwaal yakında bir abla olacak …” yazıtıyla resimleri altyazıyla yayınladı. Bu nedenle, birkaç kötü göz emojisi ekledi.

Hayranlar ve ünlüler, yorum alanını sıcak istekler ve tebrik mesajları ile sular altında bıraktılar ve bu yeni bölüm için sevgi ve en iyi dileklerle pooja duş aldı.

Aktör Kishwer tüccarı, “Tebrikler” yazısına cevap verdi. Geçen yıl bir çocuğu karşılayan aktör Devoleena Bhattachharjee ekledi: “Yayy Tebrikler.”

Aktör Karan Singh Grover “Woah !!!!! Tebrikler” ile paylaştı, Gurdip Pencap “Yay Tebrikler” paylaştı.

Resimlerde Pooja, dramatik bir yolla ince, gümüş bir gövde elbisesine büyüledi. Minimalist bir yaklaşıma karar verdi, mücevherden feragat etti ve bunun yerine doğal parıltısını ince marka ile vurguladı. Gevşek, akan kilitleri, genel topluluğa sofistike bir ipucu ekledi.

Pooja Banerjee'nin ailesi büyüyor

Pooja 2017 yılında Sandep Sejwal ile evlendi. İlk çocuğunu, bir kızı Sana, 2022'yi memnuniyetle karşıladı. Aktörler, kendisinin ve kocasının her zaman iki çocuğa sahip olmayı hayal ettiklerini ve bunun doğru olacağını hevesli olduklarını açıkladı. Etrimes ile konuşurken, ilk hamileliği gibi sakin kaldığını ve gereksiz şeylere bakmadığını açıkladı. “Bu sefer farklı olan bir şey, Sandeep'in benimle daha fazla zaman geçirebileceği. O büyük bir destekti” dedi.

“Şu anda harika bir odadayım ve bu zamanı meditasyon yapmak, yüzmek ve sevdiğim şeyleri yapmak için geçiriyorum. İlk hamileliğim sırasında zamanıma kadar çalıştım, ama bu sefer sadece almaya karar verdim.”