Mahira Khan Mehendi töreninden fotoğraflar paylaşıyor, hayranlara Kabira şarkısı hatırlatılıyor

şermin

Member
Pakistanlı aktris Mahira Khan, düğün öncesi kutlamalarından daha fazla fotoğraf paylaştı. Perşembe günü Mahira, Instagram’da mehendi töreninden bir dizi fotoğraf yayınladı. (Ayrıca okuyun | Mahira Khan, Shah Rukh Khan’ın Kal Ho Naa Ho şarkısı eşliğinde dans ediyor ve arkadaşlarının düğünden önce onun ‘dileklerini’ nasıl reddettiğini anlatıyor)

Mahira Khan Instagram’da bir gönderi paylaştı.
Mahira mehendi töreninden fotoğraflar paylaşıyor

İlk fotoğrafta Mahira, etrafında toplanan arkadaşlarıyla birlikte poz verdi. Dışarıda sarı bir şilte ve yastıklarla süslenmiş ahşap bir salıncağa oturdu. Mahira ayna işlemeli sarı bir sari ve uyumlu bir bluz giymişti. Ayrıca uyumlu bilezikler taktı ve saçlarını örgüyle bağladı. Herkes kamera önünde mehendisini gösterdi.

Samimi bir fotoğraf olan ikinci fotoğrafta Mahira’nın yana baktığı ve saçlarını kulaklarının arkasına sıkıştırdığı görülüyor. Sondan bir önceki fotoğrafta Mahira yüzünü çevirerek çerçevede görünmeyen biriyle konuşuyormuş gibi görünüyordu. Son fotoğrafta Mahira ve arkadaşı gülümsediler ve mehendi tasarımlarına daha yakından baktılar.

Mahira bir not yazıyor

Fotoğrafları paylaşan Mahira, “Hadija’m bu sariyi benim için yaptı… (ışıltılar ve hilal emojileri). Senin için her gün dua ediyorum, K (kalp eller emojisi). @elanofficial (sarı kalp emojisi).” Khadija Shah bir moda tasarımcısıdır. Paylaşıma tepki gösteren oyuncu Maya Ali şunları yazdı: “Maşallah maşallah.”

Hayranlar Mahira’nın paylaşımına tepki gösterdi

Bir yorumda şunlar yazıyordu: “Alexa! Yeh Jawaani Hai Deewani’den Kabira’yı (Encore) çalın.” Bir hayran şunları yazdı: “Halkına her zaman ‘Benim bu, benim bu’ diye hitap etmesini seviyorum. Bu onun ne kadar gerçekçi olduğunu gösteriyor.” Bir başkası şöyle dedi: “Yüzündeki gülümseme. Çok mutlu görünüyor. Tanrı seni korusun. Ne kadar tatlı bir insan.” Bir yorumda “Dünyanın en güzel kadını” yazıyordu. Bir Instagram kullanıcısı “Sade ve güzel Mahira” dedi.

Mahira Salim Karim ile evlendi

Mahira yakın zamanda uzun süredir birlikte olduğu erkek arkadaşı Salim Karim ile evlendi. Düğün, aile üyeleri ve yakın arkadaşların huzurunda Pakistan’ın Bhurban kentinde gerçekleşti. Oyuncu, Pakistanlı telekomünikasyon şirketi Simpaisa’nın CEO’su Salim ile 2017 yılında tanıştı ve ikili, 2019’da Türkiye’de nişanlandı. Bu Mahira’nın ikinci evliliğidir. 2007 yılında Ali Askari ile evlendi ve 2015 yılında ayrıldı. 13 yaşında Azlaan adında bir oğulları var.

Mahira’nın projeleri

Mahira yakın zamanda Pakistan’ın gişe rekorları kıran filmi The Legend of Maula Jatt’ta Fawad Khan’ın karşısında görüldü. İki oyuncu aynı zamanda yakında yayınlanacak Netflix dizisi Jo Bachay Hain Sang Samait Lo’da da rol alacak. Sanam Saeed de başrolde.

Eğlence! Eğlence! Eğlence!
🎞
🍿
💃
Takip etmek için tıklayın WhatsApp kanalı
📲
Günlük dedikodu, film, program ve ünlü güncelleme dozunuz tek bir yerde