Manisha Rani Jhalak Dikhhla Jaa 11'i kazandı ve ₹30 lakh para ödülünü kazandı

şermin

Member
Manisha Rani, Jhalak Dikhhla Jaa Sezon 11'in galibi oldu ve ödülleri aldı ₹Para ödülü olarak 30 lakh. India Today'in haberine göre koreografları Ashutosh Pawar, ₹10 lakh. Hem Manisha hem de Ashutosh, Abu Dabi'deki Yas Adası'na bir gezi kazandı. (Ayrıca Okuyun | Tanuja, Tanishaa, Jhalak Dikhhla Jaa'nın bir parçası olmak istediğini söylediğinde verdiği tepki hakkında)

Manisha Rani Jhalak Dikhhla Jaa 11'i kazandı.
İlk 5 finalist kimdi?

Dans realite şovunun Manisha dışında Shoaib Ibrahim, Sreerama Chandra, Adrija Sinha ve Dhanashree Verma diğer dört finalisti oldu. Gösteride hem Manisha hem de Dhanashree joker yarışmacılardı.

Hindustan Times – Son dakika haberleri için en hızlı kaynağınız! Şimdi Oku.
Manisha yolculuğunu anlatıyor

Yolculuğu hakkında konuşan Manisha'nın şunları söylediği bildirildi: “Bu yolculuk bir hayalin gerçekleşmesinden başka bir şey değildi ve her şeyi jüri üyeleri ile izleyicilerin sevgisine, desteğine ve cesaretlendirmesine borçluyum. Bu deneyimin hayatımı değiştireceğini biliyordum ve gerçekten de değiştirdi. Bir joker katılımcı olarak kendimi kanıtlamak için iki kat daha fazla çalışmak zorunda kaldım ve her anım heyecanla ve bir dansçı olarak gelişimimle doluydu.”

“Çok anlayışlı davranan ve beni her hafta ufkumu genişletmeye ve dans becerilerimin yeni yönlerini keşfetmeye iten Ashutosh'a minnettarım. Bu zafer sadece benim değil; Bana inanan herkesindir.” “Bu yolda her zaman kendimi destekledim” diye ekledi.

Jhalak Dikhhla Jaa hakkında

Son bölüm Cumartesi günü Sony Televizyonunda yayınlandı. Cinayet Mübarek'in oyuncuları Sara Ali Khan, Vijay Verma ve Sanjay Kapoor gösterinin konuklarıydı. Üçlü, sahne performansında da katılımcılara eşlik etti. Jhalak Dikhhla Jaa 11'i Farah Khan, Arshad Warsi ve Malaika Arora değerlendirdi. Gösteriye Gauahar Khan ve Ritvik Dhanjani ev sahipliği yaptı.

Sony Entertainment Television, Instagram'da Manisha'nın kupayla birlikte poz verdiği bir fotoğraf paylaştı. Fotoğrafının yanı sıra şöyle yazıyordu: “Jhalak Dikhhla Jaa Manisha Rani'nin dans eden kraliçesini tebrik ederiz.” Başlıkta şöyle yazıyordu: “#JhalakDikhhlaJaa Manisha'nın kazananıyla tanışın sadece kupayı değil, aynı zamanda herkesin kalbini de kazandı!”

Eğlence! Eğlence! Eğlence!
🎞
🍿
💃
Takip etmek için tıklayın WhatsApp kanalı
📲
Günlük dedikodu, film, program ve ünlü güncelleme dozunuz tek bir yerde