Namrata Shirodkar, kız kardeşi Shilpa Shirodkar'ın Bigg Boss 18'e geri dönmesinden memnun. Resimleri gör

şermin

Member
Shilpa Shirodkar, 102 gün sonra evden sürülene kadar geçen yıl Ekim ayından bu yana Salman Khan tarafından yönetilen Bigg Boss 18 gerçek şovunda ortaya çıktı. Mahesh Babu'nun aktris ve karısı kız kardeşi Namata Shirodkar, sosyal medyada onu geri almaktan ne kadar mutlu olduğunu söyledi. (Ayrıca okuyun: Bigg Boss 18: Shilpa Shirodkar, hayranların Mahesh Babu ve Namrata'yı kınadığı için sessizliğini kırıyor çünkü onları desteklemediler)

Namrata Shirodkar ve Shilpa Shirodkar Instagram'larında ortak resimler yayınladılar.
Namrata Shirodkar ve Shilpa sizinle tanışmaktan mutluluk duyarlar

Namrata, Instagram'da kız kardeşi Shilpa ile çok sayıda resim yayınladı ve şöyle yazdı: “Geri dönmen için çok mutluyum !!! @Shilpashirodkar73 ”Namrata sıradan bir üst ve pantolon seçti. Shilpa nihayet doğum gününde Namrata ile tanışma fırsatı buldu ve şöyle yazdı: “Mutlu yıllar, çenem. Seni çok seviyorum ve seni ne kadar özlediğime dair hiçbir fikrin yok. Sen gerçekten benim @namratashirodkar'ımsın ”Boney Kapoor, Namrata'nın katkısı hakkında yorum yaptı ve ona“ ikizler ”dedi.

Shilpa'nın ablası Namata 22 Ocak'ta 53 yaşına girdi ve kız kardeşler bu özel günü birlikte kutlamış gibi görünüyor. Shilpa ayrıca Instagram'da kız kardeşi için bir Haber yayınladı: “Size en iyi, mutlu yıllar @namratasshirodkar dilerim.” Bir çağrı ya da sadece bir fincan kahve olsun. Benim için özel kalacaksınız ve kalacaksın! Sadece büyük bir kız kardeş değil, aynı zamanda sürekli sevgi, güç ve mutluluk kaynağım için teşekkür ederim! Seni çok seviyorum!”

Bu gelişme, Namrata ve Mahesh'in Shhilpa'ya Bigg patron kalışları sırasında hiçbir zaman vermedikleri konusunda eleştirildikten sonra meydana geldi.

Shilpa Shirodkar Bigg Boss 18 üzerinden

Shilpa, Rajat Dalal, Chat Pandey, Shrutika Arjun, Nyrraa Banerjee, Muskan Bamne, Alice Kaushik, Tacindar Bagga, Chum Darang, Avinash Singh, Vivian Dsena, Karan Veer Mehra ve diğerleri gibi diğer birçok katılımcı ile yarıştı. Pazar akşamı Karan kupayı ve ödül parasını kazanırken, Vivian ikinci oldu ve Rajat üçüncü oldu.