Nimrit Kaur Ahluwalia, Diljit Dosanjh'ın filminin Choti Sarrdaarni tarafından kaçırıldığını hatırlıyor: '40 gün istedin, ama …'

şermin

Member
Popüler televizyon programı Choti Sardaarni'deki koparma rolüyle tanınan aktör Nimrit Kaur Ahluwalia, Guru Randhawa ve Babbu Maan'ın yanındaki Shaunki Sardar'daki Punjabi filmi ile kariyerinde önemli bir adım attı. (Ayrıca okuyun: Nimrit Kaur Ahluwalia beyin tükenmişliği hakkında konuşuyor: İnsanlar kişisel hayatımın bunu tetiklediğini düşündü)

Nimrit Kaur Ahluwalia, Diljit Dosanjh'ın filmini hatırlıyor.

Hindustan Times ile yapılan özel bir röportajda Nimrit Kaur Ahluwalia, zaman planı nedeniyle TV'de Diljit Dosanjh ile bir filmin nasıl kaybedileceğinden bahsetti ve bunun Pencap filmi ilk Shaunki Sardar'ı nasıl kaçırdığını açıkladı. Ayrıca televizyondan geçişin zorluklarından bahsetti. Yapımcıların stereotipik düşüncesini belirtin.

Nimrit neden Diljit Dosanjh'ın filminden vazgeçtiğini

Nimrit, Choti Sarrdaarni'deki çalışma planı hakkında bir Diljit -Dosanjh filmini kaçırmaktan bahsetti ve şöyle dedi: “Doğrudan Hindistan'a çok sayıda Punjabi filmi teklif aldım ve Choti Sardarni'yi yayınladığımda ve gerçeklik şovlarımı dirilttiğimde bile. Ama Diljit'in katılmasını hatırlıyorum.

Shauunki Sardar'ı açıkladı çünkü fırsatı kaçırsa bile fırsatı kaçırdı. Dedi ki: “Böylece, bu filmin yapımcısı Pawan Gill, beni Shauunki Sardar'ın direktörüne tavsiye etti ve sonra benimle iletişime geçti, filmi söyledi ve ilgilenip ilgilenmediğimi sordu.

Nimrit, performansı için aldığı sevgi hakkında konuştu ve şöyle dedi: “Bir yerde doğam her zaman her zaman bir sonraki hedefi düşünürsem. Annem bile bana bu anları duraklatmaları ve tadını çıkarmaları gerektiğini söyledi. Bunu yapmak için bunu yapmak için zamanım olduğunu sanmıyorum.

Nimrit Kaur Ahluwalia televizyondan geçiş hakkında çekim yapmak için

Babu Maan ile çalışabileceğini bilmek için ailesinin hevesli olduğunu açıkladı. Aktörün filmdeki çalışmaları için onu nasıl takdir ettiği hakkında konuşmaya devam etti. Televizyondan çekim zorlukları hakkında konuştu ve şöyle dedi: “Zorluklar orada ve bu sık sık tanrım bir televizyon oyuncusu olduğu konusunda tercih edilen fikirden geliyor, ancak bir projeyi kırarsanız, bunu hissetmediğinizi hissediyorum, ancak projeyi kırmadan önce yutma da var.