Pete Davidson, SNL Oyuncularının Hayal Kırıklığı Yaratan Maaş Çeklerini Açıkladı: 'Sanırım Akşam Yemeği Yiyeceğim…'

şermin

Member
New York Magazine için yakın zamanda yayınlanan bir Haberda Pete Davidson, Saturday Night Live üyelerinin maaş rakamlarının beklenenden düşük olduğunu açıkladı. 50. sezonuna giren NBC skeç komedi şovunun her yıl bir sezonu bulunuyor. Her sezon genellikle 18 ila 22 bölümden oluşur.

Pete Davidson, Saturday Night Live oyuncu kadrosunun bölüm başına düşük maaşının altını çizdi. (Fotoğraf: ANGELA WEISS / AFP)(AFP)

Ayrıca Okuyun: Ben Affleck'in Eski Eşi Jennifer Garner, Jennifer Lopez ile Evliliğini Kurtarması İçin Onu 'Cesaretlendirdi': Rapor

Pete Davidson SNL Üyelerinin Kazançlarını Açıkladı mı?

Komedyen ile eski ve şimdiki SNL meslektaşlarına şu soru soruldu: “İlk 'SNL' maaş çekinden sonra en büyük lüksünüz neydi?” Davidson, “Bize ne kadar ödediklerini biliyor musunuz?” sorusunu tekrarladı. Bölüm”, Page Six tarafından bildirildiği üzere “Sanırım akşam yemeği yedim” diye ekledi.

31 yaşındaki komedyenin açıklamalarına göre sezonun her bölümünde yer alan her üye, yılda 54.000 ile 66.000 dolar arasında kazanıyor. Bu arada dizinin şu anki yıldızı James Austin Johnson, SNL'den aldığı ilk maaş çekini “şimdiye kadarki en rahatsız West Elm kanepesini” satın almak için kullandığını açıkladı. Şöyle açıkladı: “Yemin ederim, bu bir nevi tuğladan yapılmış.”

Ayrıca okuyun: Justin Bieber'ın parası ödenmeyen vergiler ve iptal edilen turlar nedeniyle kurudu: 'Para konusunda her zaman sorumsuz davrandı…'

Diğer üyelerin ilk maaş çekleriyle satın aldıkları şeyler

1982'den 1985'e kadar dizide rol alan Julia Louis-Dreyfus, “çıkan bir çift ayakkabı aldığını” açıkladı. [her] Bütçe.” Ayakkabıların kendisine 75 dolara mal olduğunu itiraf etti. Sarah Silverman 300 dolarlık bir “kaşmir kazak” alırken, Sarah Sherman “güzel bir yatak” satın aldı.

Cheri Oteri, Johnson'ın izinden gitti ve bir kanepe satın aldı. Şöyle açıkladı: “Üç ya da dört kez yeniden döşeme yaptırdım. Bir tasarımcının ağlayarak yanıma geldiğini ve şöyle dediğini hatırlıyorum: “Tamam, bu kollar çok yüksek.” “Bu kanepeden kurtulacağız.” Bugün değil Şeytan. Kanepe kalıyor. Git.'”

Seth Meyers, ilk SNL maaşına ek olarak, satın aldığı kanepeye ek olarak “gerçekten büyük bir kanepe” satın aldı ve daha sonra Best Buy'dan onunla birlikte “gerçekten büyük bir TV” aldı. Bowen Yang, New York stüdyosunun “caddesinin karşısındaki” Saks Beşinci Cadde'ye gittiğini ve “herkesin sahip olduğu türden ve herkesin sahip olduğu türden bir çift Gucci ayakkabı satın aldığını” açıkladı. [he] artık yıpranmışken pek de havalı gelmiyordu.”

Rachel Dratch “bir daire” aldı ve şunu ekledi: “Yani çok sıkıcı ama gerçek bu.” Davidson gibi Jason Sudeikis de dergiye şunları söyledi: “Yani, büyük satın almalar yapmaya yetecek kadar para kazanmıyorsun. ancak SNL'den aldığı ilk maaş çekinin New York Rent'e gittiğini ekledi.