Rakhi Sawant üçüncü düğünü Pakistanlı aktör Dodi Khan ile doğruladı: “Birbirimizi seviyoruz”

şermin

Member
Aktör Rakhi Sawant, Pakistanlı aktör politika memuru Dodi Khan'ın evleneceğini doğruladı. News18 ile konuşmada Rakhi üçüncü düğünü hakkında konuştu. Ayrıca birbirlerine aşık olduklarını açıkladı. (Ayrıca okuyun | Rakhi Sawant, Adil Khan Durrani'nin neden 6 ay hapishanede olduğunu açıklıyor.

Rakhi Sawant, Pakistanlı aktör Dodi Khan ile bir ilişki içinde.
Rakhi Sawant, Dodi Khan ile evleneceğini gösteriyor

Rakhi: “O benim aşkım. Birbirimizi seviyoruz. Pakistan'dan geliyor. Hindistan'dan geliyorum, bu yüzden bir aşk evliliğimiz olacak.” Ayrıca, onu onun hakkında yanlış bilgi yaymakla suçlayan eski kocası Adil Khan Durrani'yi eleştirdi. “Adil evliliğimi kıskanıyor, bu yüzden kötü reklam, benim adımdan sahte reklam istiyor ve gerçekten bu aptal vermek istemiyorum.”

Rakhi Dodi hakkında yeni bir yazıda konuşuyor

Rakhi ayrıca, insanların düğünlerine olan ilgilerini sorguladıkları Instagram'a bir katkı duyurdu. Hintçe'ye şunları söyledi: “Herkese söylemek istiyorum. Herkes düğünümden çok endişe duyuyor. İstediğim zaman evlenebilirim, Hindistan, Pakistan, Çin, Bhutan, Amerika, Londra veya Kanada'da.”

Rakhi Selena Gomez'in neden ağladığını soruyor

Rakhi kısa süre önce şarkıcı Selena Gomez hakkında konuştu. Şarkıcı, ABD Başkanı Donald Trump'ın yasadışı göçmenleri ülkelerinden sınır dışı etme kararı vermesinden sonra çöktü. Ancak Rakhi Selena hakkında konuştu ve tamamen farklı bir bağlamda ağladı. Rakhi, “Düğünüm hakkında bir şeyler öğrendikten sonra neden bu kadar ağlıyorsun?” Dedi.

Aktörler devam etti: “Damadını çalmış gibi ağlıyor. Selena, senin sorunun ne? Dodi senin arkadaşın değil mi? Selena Gomez, neden sen? Değil.

Rakhi'nin önceki düğünleri hakkında

Rakhi daha önce Adil Khan Durrani ile evliydi. Bununla birlikte, ikisi 2023'te kendisine karşı çeşitli iddialarda bulunduktan sonra ayrıldıktan ve onu evlilik dışı konularda yer almakla suçladıktan sonra ayrıldı. Rakhi de onu aile içi şiddetle suçlamış, para istismar etmiş ve işkence görmüştü. Adil daha sonra Rakhi'nin ikametgahından alındı ve 7 Şubat 2023'te tutuklandı. Beş ay sonra hapishanede serbest bırakıldı.

Daha önce Rakhi Ritesh Singh ile evliydi. 2019'da düğümü bağladılar ve 2022'de boşandılar.