Ram Kapoor, Rakhi Sawant'a saygı duyduğunu söylüyor ve sektörün onu istismar etmeye çalıştığını iddia ediyor: 'Bahut saari gandi, Hai Uski'yi deneyiml

şermin

Member
14 Ocak 2025 18:20 IST

Ram Kapoor, Rakhi Sawant'ın söylediği pek çok şeye katılmayabileceğini ancak bunun onun yolculuğuna saygı duymasını engellemediğini paylaştı.

Rakhi Sawant, önce dansçı, ardından oyuncu ve realite TV yıldızı olarak uzun yıllardır izleyicileri eğlendiriyor. Artık onun sıkı çalışmasına saygı duyduğunu söyleyen aktör Ram Kapoor'da yeni bir hayran buldu. Ram, Siddharth Kannan ile yaptığı röportajda Rakhi hakkında konuştu ve sektörün onu 'seksi dansçı' imajıyla gölgede bırakmaya çalıştığını söyledi. (Ayrıca Okuyun: Rakhi Sawant, Uorfi Javed'i Bigg Boss OTT 3 yarışmacısı Armaan Malik'i savunduğu için eleştiriyor: 'Tumhara pati dusri aurat…')

Ram Kapoor, Rakhi Sawant'ın sektördeki yolculuğunu anlattı.
Ram'ın Rakhi hakkında söyledikleri

Ram, Rakhi'nin evlenmek isteyen uygun bekarlar listesinden seçtiği Rakhi ka Swayamvar realite şovuna ev sahipliği yaptı. Gösteriye ev sahipliği yapmaktan pişman olup olmadığı sorulduğunda Ram, sonuç ne olursa olsun Rakhi'ye saygı duyduğunu paylaştı. Şöyle dedi: “Bugün tüm ulus Rakhi Sawant'ın adını biliyor. Mumbai'de benim de gittiğim ve sahibi olduğu 3 BHK deniz manzaralı bir dairede yaşıyor. Saygı! Bunu kendisi başardı.”

“Nasıl saygı duymazsın?”

Şöyle ekledi, “Onun felsefesine, deliliğine katılmayabilirim… waahiyaat cheezein bolti hai wo, ama wo jo bhi hai, jo bhi karti hai (Bir sürü saçmalık söylüyor ve ne yaparsa yapsın), gerçek şu ki O yaptı.” Kendi hayatını yaratmayı başardı ve ben de bunu gördüm. Nasıl saygı duymazsın? hai uski (Sektör onu suistimal etmeye çalıştı, pek çok kötü deneyimi oldu)… vaftiz babası yok… hiçbir şey… 'Rakhi Ka Swayamvar' yüzünden sab dekha maine, yani her şeyden öğreniyorsun.”

Ram Kapoor en çok Kasamh Se'deki Jai Walia'yı ve Bade Achhe Lagte Hain'deki Ram Kapoor'u canlandırmasıyla tanınır. En son Khalbali Records adlı internet dizisinde görüldü.

Önerilen konular