Ram Kapoor, 'zengin babanın' oyunculuğu seçtiği için 10 yıl boyunca kendisiyle konuşmadığını söyledi: 'Para karşılığında kullanılmış araba sattım'

şermin

Member
Televizyon ve film endüstrisinde popüler bir isim olan Ram Kapoor, yakın zamanda tanınmış bir reklam gurusu ve zengin bir iş adamı olan merhum Anıl Kapoor'un oğlu olarak büyüdüğünü düşündü. Siddharth Kannan ile yaptığı röportajda, oyunculuğa devam etme kararının babasıyla olan ilişkisini nasıl zorladığını açıkladı.

Ram Kapoor, oyunculukla meşgul olmanın babasıyla olan ilişkisini zorladığını söylüyor.

(Ayrıca Okuyun: Ram Kapoor televizyona geri dönüş yapma planının olmadığını söylüyor: 'Aynı rolde sıkışıp kalıyorsunuz')

Ram Kapoor, zengin bir adamın tek oğlu olmanın ayrıcalıklarından yararlandığını itiraf etti. Ancak kendi yolunu çizmek için bu ayrıcalıklardan vazgeçtiğini ve sektörde düzenli istihdam sağlamanın neredeyse on yılını aldığını hatırladı.

Ram Kapoor Amerika'ya kaçışında

Şöyle dedi: “13 veya 14 yaşımdayken ona oyuncu olmak istediğimi söyledim. Beni ciddiye almadı, özellikle de ben küçük bir çocuk olduğum ve kendisi de çok uzun boylu bir adam olduğu için. Ona göre bu onundu.” Şirket onun mirasıydı ve her şeyi tek oğlunun sürdürmesini istiyordu. Şirketini devralmak istemediğimi söylediğimde neler yaşadığını anladım. Daha sonra Amerika'ya kaçtım ve istediğim oyunculuk okuluna katıldım, bir şekilde mezun oldum ve Hindistan'a geri döndüm ve (iş için) insanlarla tanışmaya başladım. Bunu yapacağımı sadece babama değil tüm aileme kanıtlamam gerekiyordu. Herkesin benim başarısız olmamı beklediğini biliyordum çünkü bunun beni tekrar 'doğru yola' sokacağını düşünüyorlardı.”

Babasıyla ilişkisini nasıl etkiledi?

Babasının işine katılmayı reddedip oyunculuk eğitimi almak için Amerika'ya kaçtığında babasının onunla konuşmayı bıraktığını ve ona para göndermeyi bıraktığını söyledi. Şöyle dedi: “Amerika'da yalnızdım, yiyecek ve kira için para kazanıyordum. Starbucks'ta çalıştım, kullanılmış araba sattım vs. Ama bu olmasaydı bugün olduğum adam olmazdım.” “

Ram ayrıca, ekibinin oyuncuyla fotoğraf çektirmek için kendisine yaklaşmasıyla babasının nihayet başarısını kabul ettiğini de hatırladı. Oyuncu ile babası arasındaki ilişki on yıl boyunca gergindi ancak Ram ünlü oldukça babası onun kariyer seçimine saygı duymaya başladı.

Ram Kapoor en çok Kasamh Se'deki Jai Walia'yı ve Bade Achhe Lagte Hain'deki Ram Kapoor'u canlandırmasıyla tanınır. Ayrıca Yılın Öğrencisi, Humshakals, Yudhra ve Thappad gibi birçok Bollywood filminde rol aldı. En son Khalbali Records adlı internet dizisinde görüldü.